• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Καταγγελία για εξύβριση εργαζομένου από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας

December 08, 2021 244


Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ νομού Κέρκυρας σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας για εξύβριση εργαζομένου τονίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.
Η ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε σαν απαράδεκτη την εξύβριση του συναδέλφου από τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να εξυβρίζει και να θίγει την αξιοπρέπεια των συναδέλφων μας που εκτελούν τα καθήκοντα τους

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα και υποχρέωση των εργαζομένων να λειτουργούν ανεξάρτητα,προς όφελος του Δημοσίου και σύμφωνα με την νομοθεσία.

 

Η νομοθεσία έχει προβλέψει τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται ώστε να βρίσκονται λύσεις και να λύνονται οι όποιες διαφωνίες υπάρχουν.

Θεωρούμε αυτονόητο καθήκον μας τη στήριξη του συγκεκριμένου συναδέλφου (συνδικαλιστική και νομική), αλλά και κάθε συναδέλφου που βρίσκεται σε παρόμοια θέση.

Καταδικάζουμε το συμβάν και δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον. Οι Δημοτικοί υπάλληλοι, επιβαρυμένοι με πρόσθετα καθήκοντα σε υποστελεχωμένες υπηρεσίες, σηκώνουν στην πλάτη τους τη λειτουργία των Δήμων και ανταπεξέρχονται στην εξυπηρέτηση των Δημοτών με το φιλότιμο τους και μόνο.

 


Επιθυμούμε πάντα συνεργασία ,με γνώμονα το συμφέρον των Δημοτών, χωρίς διενέξεις και συρράξεις,με αλληλοσεβασμό και προσπάθεια να πράττουμε το βέλτιστο για τον Δήμο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ                             ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search