• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Το "ευχαριστώ" του προέδρου της ΔΚ Αργυράδων Κ. Μίτσουλη

April 29, 2020 635

 

Μετά το τέλος των εργασιών για την παιδική χαρά στον Άη Γιώργη Αργυράδων και τις εργασίες για την κοπή των χόρτων που άλλαξαν την εικόνα της περιοχής προς το καλύτερο, ο πρόεδρος του ΤΣ της ΔΚ Αργυράδων Κ. Μίτσουλης επανέρχεται ευχαριστώντας όσους κόπιασαν για το καλό του τόπου.

Αναλυτικά:

Και κάπου εδώ συνεχίζουμε.. Θέλω να ευχαριστήσω τον Καββαδία Γιάννη (Μαγγούρη) με την μπουλντόζα για την βοήθεια του, την Αθήνα Καλούδη για τη δωρεά μπετόν που ρίξαμε στην παιδική χαρά, όλους τους φίλους εθελοντές έναν έναν.  Ξεχωριστά τον σύλλογο εν Αττική Αργυραδιτων, τον Νικομάνη Σπύρο (μαλλιά) για τα ξύλα στα παγκακια, τον Κάντα Τάσο του Βασίλη  για τα σίδερα των παγκακιων, τον Μάκη Γκίνη (Τζέβενου) που είναι πάντα δίπλα μου και τρέχουμε μαζί όλοι μέρα και έχουμε παρατήσει τα σπίτια μας, και τα μαγαζιά μας για κάτι πιο όμορφο στον τόπο μας, με τρομερή προσωπική εργασία και οι δύο μας.. .. Και να ξέρετε συνεχίζουμε δυνατά... Τον Θεοτόκη Καλούδη (Λούφα) για την αντικατάσταση σιδήρων στην παιδική χαρά....τον Γκίνη Μιχάλη( Μπολαρη), και τον Βασίλη Λιούμπα (Τσερη) για το κόψιμο χόρτων, και τον Σπύρο κουτρουλη για το φτιάξιμο του φωτισμού στο λιμάνι.... Και ακόμη έρχονται και άλλα........ Ευχαριστώ όλους με εκτίμηση ο Πρόεδρος Αργυραδων... εάν ξέχασα κάποιον ζητάω συγνώμη.

Να θυμίσουμε ότι στο χθεσινό ρεπορτάζ του argyrades.gr  ο πρόεδρος του ΤΣ απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν . Στον αντιδήμαρχο Αντώνη Βλάσση, στους ξυλουργούς, Δημήτρη Πανδη Μιτσολιό, Σπύρο Λιούμπα, Άγγελο Καββαδία. Στους  Σπύρο Κουλούρη, Σπύρο Καββαδίας (Κοσμά), Πανδή Κώστα (Ντερελέ), Μίτσουλη Σπύρο (Μαλιμπού) και στον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου τον Γιάννη Καββαδία. «Όλοι μαζί μπορούμε και συνεχίζουμε…»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search