• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Με επιτυχία η 19η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου - ΦΩΤΟ

January 10, 2022 39
 
Με επιτυχία η 19η εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου Λευκίμμης. Μεγάλη η ανταπόκριση των ακτοίκων που είχα ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 57 φιάλες αίματος. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Λευκίμμης στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων διενήργησε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα του, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, την 19η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος.
 
Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και γενικά της ευρύτερης περιοχής υπήρξε πολύ μεγάλη, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 57 φιάλες αίματος.
Το έργο της Αιμοληψίας διεξήγαγαν με υποδειγματικό τρόπο στελέχη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου επικεφαλής ήταν ο διευθυντής αιμοδοσίας αιματολόγος κ. Τζιλιάνος Μιχάλης. Επίσης στην ομάδα ήταν η κ. Σκολαρίκη Ζαφειρούλα, νοσηλεύτρια,, η κ. Φαναριώτη Μαρία, νοσηλεύτρια καθώς και ο κ. Παπούλιας Λεωνίδας, οδηγός ασθενοφόρου - κινητής μονάδας.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος κ. Σουλάνης Αλέξανδρος φανερά ικανοποιημένοι, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:
α) στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου και
β) στα στελέχη και στον διευθυντή αιματολόγο της μονάδας αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Η ομάδα του fb Νεοχωρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου του χωριού, καθώς και στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "nING SHOT ON REDM 7 AI DUAL CAMERA"
 
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
 
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "nINE SHOT ON REDMI 7 AI DUAC CAMERA"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search