• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Παραδόθηκαν τα γραφεία – αποδυτήρια του ΚΡΟΝΟΥ – Τέρμα η κοροϊδία: Οι Αργυράδες απαιτούν γήπεδο!

February 08, 2022 2180

 

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε το έργο των γραφείων – αποδυτηρίων του Κρόνου.

Συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζορμπάς παρέδωσε τα κλειδιά στον πρόεδρο του Κρόνου Κ. Καββαδία. Η παράδοση έγινε παρουσία του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ι. Καββαδία, του προέδρου του ΤΣ Κ. Μίτσουλη,  του υπεύθυνου Τεχνικών έργων της ΠΙΝ Ι. Αρμενιάκου, μελών του ΔΣ του Κρόνου και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή με μεγάλη προσφορά στην ομάδα Σπ. Καλούδη.

Για να μην ξεχνιόμαστε

Όπως και το γήπεδο 5χ5, έτσι και το έργο των αποδυτηρίων κατάντησε γεφύρι της Άρτας! Ολοκληρώθηκε με  καθυστέρηση περίπου τρεισήμισι  χρόνων!  Ναι σωστά διαβάσατε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Με καθυστέρηση περίπου τρεισήμισι  χρόνων!  Και βέβαια ημιτελές, αφού για τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων μείναμε μόνο στις υποσχέσεις!

Να θυμίσουμε ότι οι εργασίες συντήρησης & επισκευής των αποδυτηρίων του γηπέδου Αργυράδων που ξεκίνησαν στις 14 Οκτώβρη 2018 και σταμάτησαν μετά από 2 – 3 μέρες. Ένα έργο που εγκρίθηκε από την προηγούμενη περιφερειακή αρχή ύψους 50.000 ευρώ.  Το έργο περιλαμβάνει τη μελέτη και εκτέλεση των εργασιών συντήρησης & επισκευής των αποδυτηρίων του γηπέδου Αργυράδων (αποξύλωση πλακιδίων & αντικατάσταση, νέες εγκαταστάσεις, επισκευή επιχρισμάτων & χρωματισμοί).

Αναγκαιότητα το  γήπεδο στις Αργυράδες – Τέλος στην κοροϊδία & τις γελοιότητες

Οι Αργυράδες, ένα μεγαλοχώρι στη Νότια Κέρκυρα εγκαταλειμμένο από Πολιτεία, Δημοτική και περιφερειακή αρχή με μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει εκπροσωπήσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνική το 2018 – 19 δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε αθλητικά έργα υποδομής με τα ψίχουλα των 50.000 ευρώ που κοστίζει το «μεγάλο» έργο. Ψίχουλα είναι 50.000 ευρώ σε συνθήκες μεγάλης κρίσης θα αναρωτηθεί κανείς; Ναι ψίχουλα είναι αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε να εγκρίνονται 150.000 για επισκευή αποδυτηρίων και να χορεύουν 500ριες χιλιάδων ευρώ για άλλα γήπεδα στη Νότια και στη Βόρεια Κέρκυρα!

Είναι φανερό ότι το όραμα για το γήπεδο των Αργυράδων δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα γηπεδάκι (5χ5) ούτε σε γραφεία και αποδυτήρια των 50.000 ευρώ. Ποσά που δεν υποτιμούνται, αλλά που δίνονται για πλάκα και στα μικρότερα χωριά για ένα 5χ5 ή ένα γήπεδο μπάσκετ.

Οι Αργυράδες έχουν ανάγκη από ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο και το δικαιούνται. Να θυμίσουμε ότι οι «τοπικοί μας άρχοντες» άρπαξαν το γήπεδο του Κρόνου για να γίνει το Δημοτικό Σχολείο στον συγκεκριμένο χώρο με συνοπτικές διαδικασίες για να την κονόμα! Και ενώ πήραν το γήπεδο τώρα παριστάνουν τους ανήξερους,  ξεχνούν τις υποσχέσεις  τους και ζητούν από τον Κρόνο να βρει οικόπεδο, ενώ υπάρχει οικόπεδο 13 στρεμμάτων που δώρισαν Αργυραδίτες για γήπεδο! Ο παραλόγισμός σε όλο του το μεγαλείο, γιατί παρά τις υποσχέσεις δεν έχουν την πολιτική βούληση για να αποκτήσουν οι Αργυράδες γήπεδο. Για αυτό και καταφεύγουν στην κοροϊδία. Τόσο ξετσίπωτοι, τόσο ξεδιάντροποι!

Να θυμίσουμε, ακόμα,  ότι από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και από την ΠΙΝ  ανακοινώθηκαν συνολικά δυόμιση εκατομμύρια ευρώ – άραγε θα δοθούν; - περίπου  για συγκεκριμένα αθλητικά έργα. Ωστόσο για τις Αργυράδες και τον Κρόνο ούτε ευρώ! Η κοροϊδία από το 2003 που καταργήθηκε ετσιθελικά το γήπεδο Αργυράδων για να οικονομήσουν ορισμένοι χτυπάει κόκκινο!

Και βέβαια πώς να δοθούν κονδύλια για γήπεδο στις Αργυράδες, όταν η δημοτική αρχή όχι μόνο δε διεκδικεί, αλλά αδιαφορεί. Να θυμίσουμε ότι ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας προεκλογικά έταζε και δεσμευόταν από το εκλογικό του πρόγραμμα ότι θα κατασκευαστεί το γήπεδο των Αργυράδων. Γράφαμε αναλυτικά και στο προηγούμενο φύλλο ότι ΕΜΠΑΙΖΕΙ τους Αργυραδίτες με την πρόταση «βρείτε εσείς οικόπεδο και εγώ σας δίνω 80 – 100 χιλιάδες ευρώ»! Αδιαφορεί και για τη δημοτική περιουσία και συγκεκριμένα για τα οικόπεδα στην Ανάληψη, κάτω από την Αγία Τριάδα που είχαν δωρηθεί για γήπεδο του Κρόνου.

Με την ευκαιρία να ξαναθυμίσουμε τα πρόσφατα επεισόδια στο σίριαλ της 19χρονης κοροϊδίας: τις δηλώσεις Στ. Γκίκα στις Αργυράδες προεκλογικά (28 Ιουνίου 2019):

«Μιλώντας για την επιτυχία της ποδοσφαιρικής Ομάδας «Κρόνος Αργυράδων» που φέτος ανέβηκε στην Football League, ο κ. Γκίκας αφού συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομάδος που ήταν παρών στην συγκέντρωση, υπογράμμισε ότι θα βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδος να αποκτήσει επιτέλους γήπεδο». Μέχρι τώρα ο Στ. Γκίκας φρόντισε για την ένταξη και χρηματοδότηση έργων στα γήπεδα Λευκίμμης και Πετριτή και πολύ καλά έκανε. Για το γήπεδο Αργυράδων έχει κάνει καμιά ενέργεια!

Να θυμίσουμε  ότι και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτης σε παρεμβάσεις του για θέματα αθλητικών υποδομών ακόμα και σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Ε. Αυγενάκη «έχει ξεχάσει» το γήπεδο Αργυράδων. Καμιά απολύτως αναφορά στο συγκεκριμένο θε΄μα και από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Δ. Μπιάγκη! Όλο και περισσότερο «χάνουν» τη μνήμη τους για τις Αργυράδες και το αίτημα για αθλητικό κέντρο οι εκπρόσωποι, έρημοι και απρόσωποι!

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search