• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Μα επιτέλους ας μας πουν ποιος κυβερνάει τη Νότια Κέρκυρα;

March 20, 2022 679

Κυκλοφορεί κείμενο για τη Νότια Κέρκυρα και τα προβλήματά της με την υπογραφή Δημότης Νότιας Κέρκυρας. Το παραθέτουμε, όπως έχει αναρτηθεί στο FACEBOOK

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ  ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ?

Η Δημοτική Αρχή, η οποία ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ  ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, η Η αντιπολίτευση που έχει μόνον  δυο Μέλη στην Οικονομική Επιτροπή? Μην γελιόμαστε!!!!!

Έχουν περάσει τους Δημότες για τελείως αφελείς?? Πως τάχα μου δυο η τρεις  προσφυγές τους εμπόδισαν δυόμιση χρόνια να κάνουν έργο!!!!!!

Ας Δούμε Μερικά Έργα Αναπτυξιακά τα Οποία όπως φαίνεται είναι για το ΑΠΩΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!! Εξαιτίας θα έλεγα της ΕΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ – ΕΛΕΙΨΗ ΔΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ- ΕΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ- ΕΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΗ – ΕΛΕΙΨΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΗΜΟΥ

ΤΟ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ 2.400.000,00€ ,με την λαϊκή συνέλευση γεμάτη υποσχέσεις πάνω στο ΠΟΤΑΜΙ, αλήθεια τι απέγινε?

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 2.400.000,00€ γιατί δεν παρουσιάζεται η Ολοκληρωμένη Μελέτη (αρχιτεκτονική, Στατική, Η/Μ, Κενακ , Τεύχη Δημοπράτησης , Οικοδομική Άδεια κλπ κλπ κλπ Αδειοδοτήσεις ) στους Δημότες και στους Μηχανικούς της Λευκίμμης?? Επίσης Έχουν αναρωτηθεί ακόμη εάν τους φτάνουν τα χρήματα? Διότι το αντίστοιχο της Βόρειας Κέρκυρας Χρηματοδοτείται με 3.100.000,00€!!! Θα τρέχουμε τελευταία στιγμή για πρόσθετη χρηματοδότηση?

Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ τι απέγινε? Γιατί μέχρι τώρα το έργο αυτό Προυπ. Περίπου 2.000.000,00€ με ολοκληρωμένη μελέτη από το 2019 δεν έχει ενταχτεί στο ΕΣΠΑ???.

Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ Προυπ. 8.000.000,00€, όπου σύμφωνα με έγγραφο των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας είναι το μοναδικό ώριμο έργο για να ενταχτεί στο περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ. Η δημοτική Αρχή γιατί δεν ενημερώνει τους δημότες αν έχει πιέσει η έχει κάνει κάποια ενέργεια για το παραπάνω έργο!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ, με ολοκληρωμένη μελέτη από τον τέως  Δήμο ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ, η οποία έχει πληρωθεί με περίπου 1.300.000,00€ και χρειάζεται μια μικρή επικαιροποιηση, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???? πάει στο απώτερο Μέλλον η υλοποίηση της???

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ,  Στο οποίο  φοιτούν αρκετοί Μαθητές από την ευρύτατη περιοχή της Δ.Ε. Κορισσιων, Μέχρι πότε θα είναι παράνομο χωρίς οικοδομική άδεια  χωρίς έλεγχο στατικής επάρκειας του Φέροντος Οργανισμού και Πυρασφαλεία????? Υπάρχει όραμα για την Κατασκευή ενός σύγχρονου Σχολικού συγκροτήματος?  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???? πάει στο απώτερο Μέλλον?

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓ. ΜΑΤΘΑΙΟΥ υπάρχει μελέτη η οποία θέλει επικαιροποιηση ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???? πάει στο απώτερο Μέλλον και αυτό?

Θα μπορούσα να γράψω ατελείωτα πράγματα για τα οποία δυστυχώς η δημοτική αρχή δεν μπορεί να προχωρήσει….. αλλά για την ώρα σας αφήνω να βγάλετε τα συμπεράσματα σας από τα αναγραφόμενα παραπάνω!!!!

Τέλος τονίζω το εξής ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ…. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!!!

ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search