• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Δυσαρέσκεια πυροσβεστών προς Δήμο Νότιας Κέρκυρας – Ζητούν αναστολή της λειτουργίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων

March 21, 2022 667

 

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Κέρκυρας «εκφράζει την δυσαρέσκεια της προς τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας» που δεν έχει βρει νέο χώρο στέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Αργυράδων. Και καταλήγει: « Από την στιγμή που ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας με τις πράξεις του δείχνει πως ένα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο δεν είναι και τόσο σημαντικό για τον Δήμο, ένα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο που την προηγούμενη χρονιά εκλήθη να επέμβει σε συνολικά 330 συμβάντα πάσης φύσεως, είναι υποχρεωμένη να ζητήσει από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος εδώ και τώρα, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων.»  

 Η ανακοίνωση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κέρκυρας

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος νομού Κέρκυρας εκφράζει την δυσαρέσκεια της προς τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας, διότι από την πρώτη συνάντηση που είχε γίνει την 10η Φεβρουαρίου 2021 με τον Δήμαρχο κ. Λέσση Κωνσταντίνο, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καββαδία Ιωάννη μας διαβεβαίωσαν ό, τι εφόσον ο Δήμος είναι υπεύθυνος για να βρει νέο χώρο στέγασης Πυροσβεστικού Κλιμακίου,  θα κάνουν ό,τι ενέργειες απαιτούνται. Στη  συνέχεια, σε απάντηση εγγράφου της Ένωσής μας για το αν έχει οριστεί επιτροπή εξεύρεσης κατάλληλου κτιρίου ή απάντηση του Δήμου στις 20/4/2021 ήταν ότι ήδη υπάρχει με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, για να φτάσουμε στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 29η Δεκεμβρίου 2021 όπου και ο Δήμαρχος με ειλικρίνεια μας ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από πλευράς του Δήμου.

Ύστερα από τα παραπάνω, η Ε.Υ.Π.Σ. Κέρκυρας δεν μπορεί να ριψοκινδυνεύσει ούτε με την υγεία, ούτε με την ασφάλεια των Πυροσβεστών αφήνοντας τους σε αυτόν τον απαράδεκτο χώρο. Από την στιγμή που ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας με τις πράξεις του δείχνει πως ένα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο δεν είναι και τόσο σημαντικό για τον Δήμο, ένα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο που την προηγούμενη χρονιά εκλήθη να επέμβει σε συνολικά 330 συμβάντα πάσης φύσεως, είναι υποχρεωμένη να ζητήσει από το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος εδώ και τώρα, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων.  

Για το Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Νομού Κέρκυρας              

Ο  Πρόεδρος                                                Ο  Γεν. Γραμματέας         

Καραταράκης Ι. Νικόλαος                               Μπούμπας Δ. Βασίλειος 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search