• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Χρηματοδότηση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ με 2 εκατομμύρια ευρώ

May 13, 2020 351

 Δελτίο τύπου:

Εντάχθηκε σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών πρόταση χρηματοδότησης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας στο πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στο πλαίσιο επιχορήγησης των νεοσύστατων Δήμων. Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ. Η πρόταση που υποβλήθηκε από τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας αφορά σε 12 υποέργα που περιλαμβάνουν την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού (δύο απορριμματοφόρα, ένα φορτηγό με αρπάγη, έναν εκσκαφέα και τρία επιβατικά οχήματα) καθώς και τεχνικά έργα δημοτικής οδοποιίας, αναβάθμισης κτηριακών υποδομών και εξωραϊσμού δημόσιων χώρων.    

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την ικανοποίηση της για την ένταξη στην πρώτη μεγάλη χρηματοδότηση για τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας καθώς το σύνολο των δράσεων που προβλέπονται από τα υποέργα του προγράμματος θα αναβαθμίσουν τόσο τις επιχειρησιακές δυνατότητες των υπηρεσιών του Δήμου όσο και την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών του. Η συνεπής προσπάθεια  για περαιτέρω διασφάλιση δημόσιων πηγών χρηματοδότησης για την κάλυψη των αναγκών του τόπου μας παραμένει για την Δημοτική Αρχή πρώτιστο μέλημα και ευθύνη.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« January 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search