• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επιστολή προς τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας για τον δασικό δρόμο στο Χαλικούνα

April 04, 2022 461
Επιστολή προς το Δήμο Νότιας Κέρκυρας έστειλε σήμερα ο Σύλλογος Φίλων και Προστασίας Περιοχών Natura Νότιας Κέρκυρας σχετικά με τον δασικό δρόμο στο Χαλικούνα ο οποίος σε μέρος του έχει εξαφανιστεί από τις φετινές κακοκαιρίες.
Ο Σύλλογος, με βάση και την σχετική επιστολή της Διεύθυνσης Δασών Κέρκυρας, επισημαίνει τις ευθύνες του Δήμου σε περίπτωση νέας διάνοιξης του δρόμου, από τις υπηρεσίες του ή από τρίτους.
Παρακάτω η επιστολή:
Προς: Δήμο Νότιας Κέρκυρας
Κοιν: - Αστυνομική Διεύθυνση Κερκύρας - Διεύθυνση Δασιών Κερκύρας - Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου - Εισαγγελία Πρωτοδικών Κερκύρας
Κύριε Δήμαρχε,
Σχετικά με έγγραφο με αριθ. Πρωτ. 27868/14-3-2022 της Διεύθυνσης Δασών Κερκύρας το οποίο σας απεστάλη, θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε την προσοχή όσον αφορά στην τήρηση των προϋποθέσεων που θέτει η Διεύθυνση Δασών Κερκύρας στην ενδεχόμενη περίπτωση που θα προχωρήσετε να επέμβετε στην συγκεκριμένη περιοχή με σκοπό τη βελτίωση του δασικού δρόμου του Χαλικούνα του οποίου ένα τμήμα έχει εξαφανιστεί λόγω των καιρικών φαινομένων.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ώστε να ενημερωθούν και οι ιδιώτες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί κάνοντας χρήση της παραλίας, διότι υπάρχουν πληροφορίες ότι σκέφτονται να επέμβουν οι ίδιοι για τη διαμόρφωση του δρόμου.
Σας ενημερώνουμε πως, αν δεν υπάρξει συμμόρφωση προς τις υποδείξεις της Διεύθυνσης Δασών, ο Σύλλογος Φίλων και Προστασίας περιοχών Natura Νότιας Κέρκυρας θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου που θα παρανομήσει στην περιοχή.
 
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                        Η Γραμματέας
Λεωνίδας Παγκράτης            Μαρία Τσιόρβα
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search