• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επιτροπή Πλημμυροπαθών την ανάδειξη και τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους

April 15, 2022 628

 

 

Μετά από συγκέντρωση των πλημμυροπαθών από τον «Μπάλο» στις 14-10-2021, εκλέχτηκε τριμελής επιτροπή με σκοπό την ανάδειξη και τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους με δεδομένο ότι "μετά από 6 μήνες από την καταστροφή δεν έχουν δοθεί τα προνοιακά επιδόματα και οι αποζημιώσεις που δικαιούμαστε. Δεν έχει δοθεί καμία απάντηση στα έγγραφα που έχουμε στείλει σε ΠΙΝ και Δήμο Νότιας Κέρκυρας. Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και οι επιχειρήσεις της περιοχής που έχουν πληγεί είναι σε απόγνωση."

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι στις μετά από συγκέντρωση των πλημμυροπαθών από τον «Μπάλο» στις 14-10-2021, εκλέχτηκε τριμελής επιτροπή με σκοπό την ανάδειξη και τη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Μετά από 6 μήνες από την καταστροφή δεν έχουν δοθεί τα προνοιακά επιδόματα και οι αποζημιώσεις που δικαιούμαστε. Δεν έχει δοθεί καμία απάντηση στα έγγραφα που έχουμε στείλει σε ΠΙΝ και Δήμο Νότιας Κέρκυρας.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε και οι επιχειρήσεις της περιοχής που έχουν πληγεί είναι σε απόγνωση. Απαιτούμε την άμεση καταβολή των προνοιακών επιδομάτων και των αποζημιώσεων, την αποκατάσταση των ζημιών από τον «Μπάλο», την άμεση επέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να μην έχουμε τα ίδια και χειρότερα το ερχόμενο Φθινόπωρο – Χειμώνα. Αν δεν γίνουν σοβαρές παρεμβάσεις, εκτός από τις περιουσίες μας και τις υποδομές ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ

Τζώρα Ευτέρπη,

Παναγιωτάτος Γιάννης,

Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος

Τηλ. Επικοινωνίας 6976392010».

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search