• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

«Έφτυσε» Κρόνο & Αργυράδες ο Δήμαρχος Ν. Κέρκυρας – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

April 21, 2022 1066

 

Απίστευτη πρόκληση και προσβολή προς τον Κρόνο και τις Αργυράδες από τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση.

Για τον Δήμαρχο ο Κρόνος δεν πήρε το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΚ ή δεν ανήκει ο Κρόνος στον δήμο Νότιας Κέρκυρας!

Τη μέρα των Βαϊων που ο Κρόνος και οι Αργυραδίτες πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΚ από το δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση δεν ακούστηκε μια κουβέντα, ούτε τα τυπικά συγχαρητήρια ακόμα και σε δηλώσεις του για αθλητικά θέματα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αθλητική Ατζέντα» των Γιώργου Θεοδώρου και Βίκυ Παργινού.  Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε και έδωσε συγχαρητήρια στον Αστέρα Πετριτή που κατάκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ στην ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ για την πορεία τους στη Γ΄ Εθνική, στην ιστορική ομάδα του Αγίου Νικολάου. Αναφέρθηκε ακόμα και σε αθλητικά έργα, όπως οι κερκίδες του γηπέδου Πετριτή και η επισκευή του γηπέδου Αγίου Νικολάου – και πολύ καλά έκανε- αλλά δε βρήκε ΜΙΑ ΛΕΞΗ για τον Κρόνο και το γήπεδο Αργυράδων!

Δείτε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» από το 22.50΄με τις δηλώσεις του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσση και δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας!

 

Απίστευτη προσβολή και υποτίμηση του Κρόνου και των Αργυράδων, δείγμα τοπικισμού και αντιαργυραδιτισμού παλιάς κοπής! Θα πει κανείς ότι όλα αυτά είναι υπερβολές και θα δικαιολογούσε τον δήμαρχο ότι «ξέχασε», «δεν το σκέφτηκε» on camera και άλλα και ότι αυτή είναι μια λεπτομέρεια.  Πέρα από τη γνωστή ρήση ότι ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, να τονίσουμε ότι στον αγώνα και την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή την Κυριακή του Βαγιώνε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ! Ο Δήμαρχος ήταν παρών στον αγώνα του Αστέρα Πετριτή που δίκαια και πανάξια κατάκτησε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ και καλά έκανε. Πολύ καλά! Όμως ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής δεν μπορούσε να παρεβρεθεί στο γήπεδο Περιβολίου και τη φιέστα του Κρόνου; Έστω μια τυπική παρουσία για τα μάτια του κόσμου; Βέβαια όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι, έρημοι και απρόσωποι ξέρουν να συνωστίζονται και να μοστράρονται με βουλευτές και άλλους παράγοντες σε αγώνες άλλων ομάδων της Νότιας Κέρκυρας. Ίσως να νομίζουν ότι ο Κρόνος ανήκει στον Δήμο Λαγουδίων. Τόση υποτίμηση; Τόση … Ντροπή σας!

 

Άλλωστε όλη η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι πολιτική υποβάθμισης των Αργυράδων. Για τη δημοτική αρχή οι Αργυράδες είναι για τα σκουπίδια, για αυτό και επιδίωξαν την κατασκευή ΣΜΑ στα Λεύτερα, για αυτό και η γελοία «θέση» τους για το γήπεδο «βρείτε οικόπεδο να σας δώσω 100 χιλιάδες ευρώ», για αυτό και επιδιώκουν τη μεταφορά του πυροσβεστικού κλιμακίου από τις Αργυράδες για αυτό και κοροϊδεύουν τους Αργυραδίτες με εκφράσεις και δηλώσεις δημόσια, όπως «ας πάρουν ασπιρίνη για να τους περάσει»!

Το χειρότερο είναι - πέρα από το μεγάλο και καθοριστικό ποσοστό που πήρε η παράταξη του δημάρχου στις δημοτικές εκλογές- ότι υπάρχουν κάποιοι στις Αργυράδες που από κομματικό φανατισμό ή μικροσυμφέροντα προσωπικά ή και για άλλους λόγους είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ακόμα και τις πιο απίστευτες πολιτικάντικες δικαιολογίες του Δημάρχου που προβλήθηκαν και στην τελευταία «Λαϊκή» Συνέλευση. Όπως για παράδειγμα «δεν υπάρχει οικόπεδο» για το γήπεδο του Κρόνου, «δεν υπάρχει κτίριο για το πυροσβεστικό κλιμάκιο» και πολλές άλλες.

Αν οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής υποτιμούν και υποβαθμίζουν τις Αργυράδες λειτουργώντας, όπως θα τους χαρακτήριζε και ο Αλ. Παπαδιαμάντης ως «Χαλασοχώρηδες» (αυτοί που χαλούν τη χώρα), οι Αργυραδίτες έχουν, όπως απέδειξε και ο αγώνας ενάντια στον ΣΜΑ στα Λεύτερα, έναν δρόμο. Να ενωθούν, να οργανωθούν, να αντισταθούν και να νικήσουν τον τοπικισμό και αντιαργυραδιτισμό της δημοτικής αρχής!

Γιώργος Κ. Καββαδίας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search