Print this page

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας Δευτέρα 9/5

May 04, 2022 623

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

καλείστε στην 12η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η οποία θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και με παράλληλη δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη για τα μέλη που δεν δύνανται να παραβρεθούν δια ζώσης για λόγους που ανάγονται στην αντιμετώπιση της πανδημία covid-19, τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2022 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στις Αλυκές Λευκίμμης(Κ.Π.Ε ) , για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Ανακοινώσεις-Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου).

3. Καθιέρωση 12ωρης λειτουργίας καθώς και υπερωριακής απασχόλησης κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για το προσωπικό της Δν/σης Διοικητικών Υπηρεσιών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, για το έτος 2022. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδριώτης Σωκράτης)

4. Έγκριση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για το σύνολο του προσωπικού του Γραφείου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας καθώς και του συνεργείου των Τμημάτων Τεχνικών Υπηρεσιών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, για το έτος 2022. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

5. Εκμίσθωση του ισόγειου δημοτικού καταστήματος (αναψυκτήριο) στην περιοχή «Μπούκα» της Δημοτικής Ενότητας Λευκιμμαίων και συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης ή εκμίσθωσης πραγμάτων του Δήμου. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)

6. 2 η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Νότιας Κέρκυρας έτους 2022. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Κουρτέσης)

7. Έγκριση της υπ’αρ. 11-4/2022 Απόφαση της Ο.Ε. με θέμα «Ανάθεση άσκησης δικογράφου πρόσθετων λόγων και εντολή εκπροσώπησης κατά τη συζήτηση της αίτησης ακύρωσης, όποτε αυτή προσδιοριστεί και την κατάθεση του απαιτούμενου υπομνήματος ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων στην εταιρεία «Ευάγγελος Χατζηγιαννάκης Δικηγορική Εταιρεία» που εδρεύει στην οδο Βησσαρίωνος 10, Αθήνα, ΑΦΜ: 998108240, Δ’ Δ.Ο.Υ. Αθηνών, ΑΜ/ΔΣΑ: 80216 και ειδικότερα στον χειριστή της υπόθεσης κ. Βασίλειο Χατζηγιαννάκη του Ευαγγέλου, διαχειριστή εταίρο, με ΑΜ/ΔΣΑ: 28288». (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)

8. Λήψη απόφασης σχετικά με την δυνατότητα σύστασης Κοινωφελούς Επιχείρησης και αναγκαιότητα εκπόνησης της σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης. (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)

9. Έγκριση της Αρ. 11-16/2022 Απόφαση της Ο.Ε. με θέμα «Έγκριση ενδοδικαστικού συμβιβασμού απαίτησης «RECYCLING IKE» για το έργο «Μεταφόρτωση και Μεταφορά ΑΣΑ στον ΧΥΤΑ Παλαίρου»». (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)

10. Έγκριση της Αρ. 11-13/2022 Απόφαση της Ο.Ε. με θέμα «Αναμόρφωση του πίνακα στοχοθεσίας (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Νότιας Κέρκυρας οικονομικού έτους 2022». (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)

11. Έγκριση της Αρ. 11-2/2022 Απόφαση της Ο.Ε. με θέμα «Εισηγητική έκθεση Α’ τριμήνου του έτους 2022». (Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Λέσσης Κων/νος)

12. Έγκριση της Αρ. 1-8/2022 Απόφαση της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα «Οικονομικός Απολογισμός έτους 2021». (Εισηγήτρια η Δημοτική Σύμβουλος κ. Καλούδη Αθηνά)

13. Αίτημα Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου για δωρεάν παραχώρηση αποθηκευτικού χώρου στο ισόγειο του κοινοτικού καταστήματος.(Εισηγητής ο Προέδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Λέσσης Νικόλαος)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.