• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Όλοι μαζί τα καταφέραμε για τον μικρό μας Νικόλα!

May 31, 2022 4798

 

Μέσα σε τέσσερα εικοσιτετράωρα χιλιάδες κόσμος ενώθηκε σε μια γροθιά και συλλέχθηκε το ποσό των 45,796.38 ευρώ καλύπτοντας το συνολικό κόστος του χειρουργείου όπως και τα υπόλοιπα έξοδα της οικογενείας για το χρόνο που θα χρειαστεί να μείνουν μακριά από τον τόπο τους.

Μια τεράστια αγκαλιά γίναμε όλοι μαζί για τον 3 ετών Νικόλα από την Κέρκυρα, ο οποίος δίνει τιτάνια μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου- νευροβλάστωμα 4ου βαθμού- και θα πρέπει να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου.

Σύμφωνα με δημοσιευμα της σελίδας https://act-of-kindness.org: “Σήμερα ενημερωθήκαμε ότι ο μικρός μας ξεκίνησε νέο κύκλο χημειοθεραπειών, το αποτέλεσμα των οποίων θα καθορίσει τις ιατρικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα.

Η κινητοποίηση όλων σας ήταν πολύ συγκινητική, όπως και η καθοριστική πρωτοβουλία της ομάδας #team_Nikolas που κατέκλυσε το Twitter με αφίσες, δημοσιεύσεις αλλά και με live μαραθώνιο, με σκοπό την υποστήριξης της εκστρατείας του μικρού μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά και εκ μέρους της οικογενείας!

Θα βρισκόμαστε στο πλευρό του Νικόλα και της οικογένειάς του για όσο διάστημα χρειαστεί και θα σας ενημερώνουμε για την πορεία της υγείας του. Λιονταράκι μας, οι προσευχές όλων μας να σε συνοδεύουν στη μάχη που δίνεις και ευχόμαστε σύντομα να βγεις νικητής”.

Δείτε την εκστρατεία του Νικόλα
https://act-of-kindness.org/el/together-weve-made-it-happen-for-our-little-friend-nikolas/

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search