• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ρημάζουν και τον Άη Γιώργη Αργυράδων (ΦΩΤΟ)

June 16, 2022 821

 

Βραβείο … ανοιχτής παλάμης αξίζουν οι τοπικοί μας άρχοντες που αφήνουν και τον Άη Γιώργη να ρημάξει. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής εδώ και τρεις μέρες άνοιξε μεγάλη τρύπα πάνω από μισό μέτρο βάθος, στον κεντρικό δρόμο, γιατί εκεί παλιά ήταν το ρέμα και οι τοπικοί μας άρχοντες έβαλαν ένα τσιμεντόλιθο με ταινία!

Τρεις μέρες και δε φρόντισαν να ρίξουν μια χούφτα άσφαλτο και να επισκευάσουν τον δρόμο! Σε μια περίοδο που η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υπενθυμίζουν οι κάτοικοι που καταγγέλλουν αυτό το γεγονός ότι  ο δρόμος στις Λάτζες είναι σε άθλια κατάσταση, εδώ και 3 χρόνια και το μόνο που κάνουν οι «αρμόδιοι» είναι από μήνα σε μήνα να υπόσχονται λοττι θα τον επισκευάσου. Ας σημειωθεί ότι περνάνε καθημερινά λεωφορεία από εκεί.

Πρόβλημα υπάρχει και με τον φωτισμό του κεντρικού δρόμου. Καθημερινά 20:00 το απόγευμα επειδή δεν έχει γίνει καμία συντήρηση στα φώτα του πεζοδρομίου πέφτει η ασφάλεια με αποτέλεσμα να τρέχει ο Πρόεδρος του ΤΣ, ο Κώστας Μίστουλης ή κάποιοι εθελοντές να ανάβουν τα φώτα!

Και να σκεφτεί κανείς ότι για τον Δήμο Νότιας Κέρκυρας ο Άη Γιώργης είναι η «παχιά αγελάδα» που την αρμέγει, χωρίς καμιά φροντίδα!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« June 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search