Απάντηση με δελτίο τύπου έδωσε ο Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας: Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Αντιδημάρχου Τεχνικών Υποδομών κ. Καλόγερου για την απάντηση της Διαχειριστικής Αρχής.

«Ο κ. Αντιδήμαρχος σε δηλώσεις του σχετικά με την απάντηση της Διαχειριστικής Αρχής για την τσιμεντοποίηση 900τ.μ της  πίστας σκέιτμπορντ δεν μας ανέφερε ξεκάθαρα ποια ήταν η ακριβής ερώτηση που στάλθηκε προς την Διαχειριστική Αρχή και ποια η ακριβής απάντηση που δέχτηκε.

Επίσης, δεν έχει απαντήσει ακόμα στο γιατί δεν πραγματοποίησε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάργηση και αφαίρεση της πίστας σκέιτμπορντ, και δεν μας λέει αν η μη τήρηση της δημοκρατικής εντολής του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί παράβαση καθήκοντος .

Εκτός από την προσφυγή στο ΣΤΕ (όπου σύντομα θα εκδικασθεί) ο σύλλογός μας θα προχωρήσει και  σε ένσταση σε ό,τι αφορά την απόφαση της αποκεντρωμένης.

Τέλος, θα επιθυμούσαμε να μάθουμε αν ισχύει ότι επιθυμούν να ξεριζώσουν 110 δέντρα σύμφωνα με την μελέτη, αλλά -παραδόξως- 190 δέντρα σύμφωνα με τον αναλυτικό προϋπολογισμό. Το ερώτημα αυτό θα το θέσουμε στις Δημοτικές Παρατάξεις ώστε σε  επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να μάθουν για ακόμα μια φορά οι συμπολίτες μας τι σκέφτεται να πράξει η Δημοτική Αρχή».