• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Εκδήλωση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για τον Μητροπολίτη

October 21, 2022 146

Ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας και η Αρχιερατική Περιφέρεια Νότιας Κέρκυρας της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.30 στο 2ο Δημοτικό σχολείο Λευκίμμης (Ριγγλάδες) επί τη συμπληρώσει 20 χρόνων από της εκλογής, χειροτονίας και ενθρονίσεως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη Νοτίου Κερκύρας, του Σεβασμιωτάτου από τον Δήμαρχο κ. Κώστα Λέσση και το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Κερκύρας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία Λευκίμμης, το Παραδοσιακό Φωνητικό Σύνολο της Ενορίας Υ.Θ. Ευαγγελιστρίας Λευκίμμης, το μουσικό σχήμα του μουσικοσυνθέτη κ. Σπύρου Σαμοΐλη με συμμετοχή της Χορωδίας Πετριτή και η Εκκλησιαστική Χορωδία Περιβολίου.

 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας

Κωνσταντίνος Λέσσης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search