• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Χωρίς Πυροσβεστικό Κλιμάκιο οι Αργυράδες και η Νότια Κέρκυρα!

November 16, 2022 660

Δραματική εξέλιξη με ευθύνη της δημοτικής αρχής - Σε αναστολή το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αργυράδων.

Μαύρα μαντάτα για Αργυράδες και Νότια Κέρκυρα, αφού σύμφωνα με το έγγραφο του αρχηγείου της Πυροσβεστικής το πυροσβεστικό κλιμάκιο των Αργυράδων έχει τεθεί σε αναστολή, λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου. Οι πυροσβέστες που υπηρετούν στο ΠΚ Αργυράδων θα ενισχύσουν την κεντρική υπηρεσία. Μόλις ένα όχημα της Πυροσβεστικής θα βρίσκεται στη Νότια Κέρκυρα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αναγκαία η εξεύρεση κατάλληλου κτιρίου για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων που έχει πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κέρκυρας. Έχουν κάθε δικαίωμα οι Πυροσβέστες να θέλουν καλύτερες συνθήκες και καλύτερο κτήριο – υποδομές για την εργασία τους. Ωστόσο, είναι σοβαρό λάθος που φεύγει από τις Αργυράδες και τη Νότια Κέρκυρα.

Είναι αλήθεια ότι η δημοτική αρχή Νότιας Κέρκυρας δεν έχει φροντίσει για να βρεθεί κτήριο. Οφείλει η δημοτική αρχή να βρει κτήριο στις Αργυράδες - και ας αφήσει τα μισόλογα ότι δεν υπάρχει κτήριο - για τη μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου με δεδομένη την τεράστια σημασία και προσφορά σε όλη τη Νότια Κέρκυρα. Προτάσεις και χώροι υπάρχουν στις Αργυράδες, αλλά …

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2023 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search