Print this page

Χωρίς Πυροσβεστικό Κλιμάκιο οι Αργυράδες και η Νότια Κέρκυρα!

November 16, 2022 916

Δραματική εξέλιξη με ευθύνη της δημοτικής αρχής - Σε αναστολή το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αργυράδων.

Μαύρα μαντάτα για Αργυράδες και Νότια Κέρκυρα, αφού σύμφωνα με το έγγραφο του αρχηγείου της Πυροσβεστικής το πυροσβεστικό κλιμάκιο των Αργυράδων έχει τεθεί σε αναστολή, λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου. Οι πυροσβέστες που υπηρετούν στο ΠΚ Αργυράδων θα ενισχύσουν την κεντρική υπηρεσία. Μόλις ένα όχημα της Πυροσβεστικής θα βρίσκεται στη Νότια Κέρκυρα.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αναγκαία η εξεύρεση κατάλληλου κτιρίου για το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων που έχει πολύ σημαντική κοινωνική προσφορά στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κέρκυρας. Έχουν κάθε δικαίωμα οι Πυροσβέστες να θέλουν καλύτερες συνθήκες και καλύτερο κτήριο – υποδομές για την εργασία τους. Ωστόσο, είναι σοβαρό λάθος που φεύγει από τις Αργυράδες και τη Νότια Κέρκυρα.

Είναι αλήθεια ότι η δημοτική αρχή Νότιας Κέρκυρας δεν έχει φροντίσει για να βρεθεί κτήριο. Οφείλει η δημοτική αρχή να βρει κτήριο στις Αργυράδες - και ας αφήσει τα μισόλογα ότι δεν υπάρχει κτήριο - για τη μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου με δεδομένη την τεράστια σημασία και προσφορά σε όλη τη Νότια Κέρκυρα. Προτάσεις και χώροι υπάρχουν στις Αργυράδες, αλλά …

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.