• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Με επιτυχία η 16η εθελοντική αιμοδοσία στο Νεοχώρι Λευκίμμης - Συγκεντρώθηκαν 64 φιάλες αίματος - Συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

June 08, 2020 501

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου η 16η εθελοντική αιμοδοσία στο Νεοχώρι Λευκίμμης από τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού. Ήταν τόσο μεγάλη η ανταπόκριση αφού συγκεντρώθηκαν 64 φιάλες αίματος και αποφασίστηκε συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 6.00 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού στα πλαίσια των κοινωνικών του δραστηριοτήτων διενήργησε χθες, Κυριακή 8 Ιουνίου 2020, στην αίθουσα του, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, την 16η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος.


Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και άλλων γειτονικών χωριών υπήρξε πολύ μεγάλη, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 64 φιάλες αίματος !!!
***Για τους αιμοδότες που δεν κατάφεραν να δώσουν χθες αίμα, ενώ περίμεναν υπομονετικά στη σειρά, θα γίνει ξανά συμπληρωματική εθελοντική αιμοδοσία στο χωριό το
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 6.00 το απόγευμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, παπούτσια, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Το έργο της Αιμοληψίας διεξήγαγαν με υποδειγματικό τρόπο στελέχη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου επικεφαλής ήταν ο κ. Ανδριώτης Βασίλης, Βιοπαθολόγος. Επίσης στην ομάδα ήταν η κ. ΄Ισσερη Φωτεινή, Επισκέπτρια Υγείας, η κ. Φαναριώτη Μαρία, νοσηλεύτρια καθώς και ο κ. Παπούλιας Λεωνίδας οδηγός ασθενοφόρου - κινητής μονάδας.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος κ. Σουλάνης Αλέξανδρος φανερά ικανοποιημένοι, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:
α) στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου και
β) στα στελέχη και στον διευθυντή αιματολόγο της μονάδας αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.
Η ομάδα του fb Νεοχωρίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου του χωριού, καθώς και στους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται, σαλόνι, παπούτσια, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search