• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Θα είμαστε κι εμείς στο συλλαλητήριο για την υγεία τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 6.30 μ.μ.

January 07, 2023 2684

Θα είμαστε κι εμείς στο συλλαλητήριο για την υγεία, που θα γίνει τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 6.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως. Η υγεία του καθένα και της καθεμιάς μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για εκπτώσεις, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς!

Αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η εξέλιξη της πορείας του Νοσοκομείου της Κέρκυρας έχει προκαλέσει δικαιολογημένη ανησυχία και ανασφάλεια στους πολίτες του νησιού μας. Ενώ βρισκόμαστε σε παρατεταμένη περίοδο πανδημίας, αντί να αυξάνονται οι θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, μειώνονται δραματικά γιατί δεν γίνονται οι απαραίτητες προσλήψεις και δεν ανανεώνονται συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου. Η κατάσταση αυτή λειτουργεί σε βάρος των ασθενών αλλά και των γιατρών, οι οποίοι εργάζονται σε εξοντωτικές συνθήκες, που οδηγούν σε συνεχείς παραιτήσεις. Η διακομιδή στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων δεν είναι λύση για τον ασθενή, ζούμε σε νησί και οι απαγορευτικές καιρικές συνθήκες πτήσης και πλεύσης, μπορούν να αποβούν μοιραίες για τη ζωή του.

Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο, που δεν πάει άλλο! Θα είμαστε κι εμείς στο συλλαλητήριο για την υγεία, που θα γίνει τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου, 6.30 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως. Η υγεία του καθένα και της καθεμιάς μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια για εκπτώσεις, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search