• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Διπλή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας την Τετάρτη 18-1

January 13, 2023 316

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

καλείστε στην 2η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 18-1-2023 ώρα 20.30 στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου – Λυκείου Λευκίμμης για λήψη Αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1. Ανακοίνωση – Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο

2. Ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας (στο πλαίσιο ασκήσεως Δημοτικού Ελέγχου)

3. Έγκριση 24ωρης λειτουργίας καθώς και λειτουργίας κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες για το σύνολο του προσωπικού της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, για το έτος 2023. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κουρτέσης Νικόλαος)

4. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με την καθιέρωση 24ωρης καθημερινής λειτουργίας, όπως επίσης λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νότιας Κέρκυρας για το έτος 2023. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κουρτέσης Νικόλαος)

5. «Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2023» Σχετ.: η αριθ. 3/13-12-2022 (ΑΔΑ: ΨΞΑΙ46ΜΓΣΙ-16Ψ) απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Νότιας Κέρκυρας (Εισηγητής ο Κος Δήμαρχος )

6. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-9-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος Δικηγόρου Παρ’ Αρειω Πάγω για τη σύνταξη εισήγησης και παράστασης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω στα πλαίσια του ενδοδικαστικού συμβιβασμού και, εφόσον δεν ευδοκιμήσει, για τον δικαστικό χειρισμό των υποθέσεων αυτών» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)

 

7. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-10-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ:ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ Αρειω Πάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)

 

8. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-16-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ: ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ Αρειω Πάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)

 9. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-17-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ: ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ Αρειω Πάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)

 

10. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 1-18-2023 απόφασης της Ο.Ε. περί «Έγκρισης αμοιβής του διορισθέντος, σύμφωνα με τη με αριθμό 31-13 (ΑΔΑ: ΨΚΛΛ46ΜΓΣΙ-ΡΤΙ) απόφαση της ΟΕ, Δικηγόρου Παρ’ Αρειω Πάγω Αλέξανδρου Παπαδάτου για την παράστασή του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων κατά τη σύναψη πρακτικών ενδοδικαστικού συμβιβασμού σε εκκρεμείς υποθέσεις» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ανδριώτης Σωκράτης)

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Γυμνασίου-Λυκείου Λευκίμμης, την 18η Ιανουαρίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, για τη συζήτηση και λήψη Αποφάσεως επί του κατωτέρω θέματος :

«Έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου Νότιας Κέρκυρας έτους 2023 και Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Νότιας Κέρκυρας έτους 2023»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search