• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Το Εργατικό Κέντρο στο πλευρό των εργαζομένων στη ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ

March 20, 2023 2824
 
Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας συμμετείχε στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ εκφράζοντας τη συμπαράστασή του τόσο στον αγώνα τους για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους όσο και στον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού που θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον λαό.
 
Συνεχίζουμε με συμμετοχή στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και συντονίζουμε την δράση μας με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που τώρα εκδηλώνεται με την ιδιωτικοποίηση του αγαθού του νερού.
Διεκδικούμε:
 Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης
 Έξω οι εργολάβοι, κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νερό και τη διαχείρισή του
 Φτηνό και ποιοτικό νερό. Άμεση μείωση όλων των τιμολογίων, κυρίως σε ανέργους,
 χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους
 Καμία διακοπή νερού για χρέη σε εργατικές και λαϊκές οικογένειες.
Παράλληλα, το Εργατικό Κέντρο στηρίζει την απεργία των Κοινωνικών Λειτουργών που πραγματοποιείται την Τρίτη, 21 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Κοινωνικής Εργασίας. Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα στον αγώνα τους κηρύσσοντας 24ωρη απεργία για όσους εργάζονται με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου στις κοινωνικές υπηρεσίες της Κέρκυρας και διεκδικούν:
 τη στελέχωση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών για ένα αποτελεσματικό σύστημα κοινωνικής προστασίας.
 τις επείγουσες διαδικασίες πρόσληψης μόνιμων Κοινωνικών Λειτουργών και μονιμοποίηση των Συμβασιούχων των Κέντρων Κοινότητας και των Δομών
Καταπολέμησης της Φτώχειας, των συμβασιούχων στον ΕΟΔΥ και όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν κενά σε όλο το σύστημα κοινωνικής φροντίδας.
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search