• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Σύσκεψη την Πέμπτη 4/5 στις Αργυράδες για τις εκλογές

May 02, 2023 369

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογών, όπως ορίστηκε με την αριθ. 3498/26-4-2023 (ΑΔΑ: ΩΝ5Τ46ΜΓΣΙ-04Β) απόφαση του Δημάρχου Νότιας Κέρκυρας, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, προσκαλεί σε σύσκεψη το σύνολο των νόμιμων εκπροσώπων των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις εκλογές, την Πέμπτη 4 Μαΐου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Κορισσίων (Αργυράδες).

Η σύσκεψη συγκαλείται με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των κομμάτων και την ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής διαδικασίας τηρουμένων των προβλεπόμενων από το νόμο διατάξεων στα διοικητικά όρια του Δήμου Νότιας Κέρκυρας.

Σημειώνεται ότι στην σύσκεψη θα πρέπει να παραστεί νόμιμος εκπρόσωπος του εκάστοτε κόμματος. Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διεξαγωγή της συνάντησης, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κομματικοί συνδυασμοί να αποστείλουν στοιχεία (όνομα, email, τηλέφωνο) του νόμιμου εκπροσώπου τους στην γραμματεία της Επιτροπής (κ. Ειρήνη Αναστασία Χαλιδιά, τηλ 2662360435 και στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search