• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Θερινός Κιν/φος στο Λιμάνι του Πετριτή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πέμτη 25/6 9.30 μμ: Ταινία ”Dumbo (2019)” μεταγλωττισμένο - ΒΙΝΤΕΟ

June 25, 2020 563

 

 

Η εταιρία Moonlight Cinema Caravan σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Πετριτή, παρουσιάζουν την ταινία «Dumbo» που θα προβληθεί στην Πλατεία Λιμανιού ”’Contrata de Grepu”.

 

Περιγραφή Ταινίας

Ο ιδιοκτήτης ενος τσίρκου προσλαμβάνει έναν άντρα για να φροντίζει ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά που τον κάνουν περίγελο του τσίρκου. Όταν τα παιδιά του ανακαλύπτουν πως ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, ένας αδίστακτος επιχειρηματίας και μια ακροβάτισσα επιδιώκουν να τον κάνουν σταρ του τσίρκου.

 

Από την Disney και τον οραματιστή πολύβραβευμένο σκηνοθέτη Tim Burton μια εξαιρετική διασκευή, live-action ταινία της πολυαγαπημένης κλασικής ιστορίας «Ντάμπο» («Dumbo»). Μια ιστορία που η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της και τα όνειρα… πετούν. Με πρωταγωνιστές καταξιωμένους βραβευμένους ηθοποιούς, μια ταινία για όλες τις ηλικίες, που ξυπνάει αναμνήσεις και μνήμες στις μεγαλύτερες ηλικίες.

 

Σκηνοθέτης: Tim Burton

Συγγραφείς:  Ehren Kruger (screenplay by), Helen Aberson (novel), Harold Pearl

Ηθοποιοί: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito 

 Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου

Ξεκινάει σήμερα στις 9.30 μμ η πρώτη προβολή Θερινού Κινηματογράφου με  μια ιστορία, που η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της! Και αν δεν κάνατε κράτηση ακόμη , εισιτήρια θα υπάρχουν διαθέσιμα στην είσοδο της πλατεία μας.

Κατάλληλο  για παιδιά κ όσους παραμένουν παιδιά !!!

Ελάτε να πετάξουμε παρέα με τον "Dumbo" το ελεφαντάκι.

Σας περιμένουμε !!!

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Media

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search