• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Συνοδεία πέντε υπουργών ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα - Αστυνομοκρατία - Επί ποδός ο κερκυραϊκός λαός

July 10, 2020 4783

 

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ert.grσυνοδευόμενος από τους υπουργούς Ανάπτυξης, Α. Γεωργιάδη, Τουρισμού Χ. Θεοχάρη, Υγείας Β. Κικίλια, Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη και Πολιτισμού Λ. Μενδώνη, αλλά και τους Μ. Γραφάκο, γενικό γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος, αρμόδιο για τα θέματα των απορριμμάτων και Ν. Παπαθανάση, υφυπουργό Ανάπτυξης.

 

Το επιτελείο της κυβέρνησης θα έχει επαφές και συναντήσεις εργασίας με φορείς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, ενώ ο πρωθυπουργός θα είναι ο κεντρικός ομιλητής  στην επίσημη έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του Kasssiopi Project που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στον Ερημίτη.

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες, αλλά είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση λαμβάνει δρακόντεια μέτρα με την αστυνομία και τους μηχανισμούς καταστολής σε ετοιμότητα. Άλλωστε το δόγμα"νόμος και  τάξη" που σημαίνει άγρια καταστολή των διαδηλώσεων διαπερνά την κυβερνητική πολιτική, όπως φάνηκε και χθες στο Σύνταγμα, αλλά και σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση. Από την πλευρά του ο κερκυραϊκός λαός είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Σωματεία και φορείς καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και το πρωί στις 11 πμ στο κέντρο της πόλης και στις Σινιές το απόγευμα στις 5μμ για διαμαρτυρία ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την καταστροφή του Ερημίτη και του περιβάλλοντος γενικότερα

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search