Print this page

Κεραυνοί οργής και αγανάκτησης στον Άγιο Νικόλαο για τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας!

July 30, 2020 844
 
 
Δε συζητήθηκε επί της ουσίας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο το θέμα του έργου βελτίωσης του γηπέδου του Αγίου Νικολάου και οι άνθρωποι του Κεραυνού και της Κοινότητας Αγίου Νικολάου νιώθουν προδομένοι και εξοργισμένοι νε τη δημοτική αρχή Κ. Λέσση. Όπως είναι γνωστό το έργο είναι εγκεκριμένο, χρηματοδοτημένο και ονοματοδοτημένο από το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 3/12/19 και λήγει στις 31/12/20. Το πρόβλημα προκύπτει ότι φορέας υλοποίησης ήταν ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας. Η λύση είναι ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας να κάνει αίτημα στο Υπουργείο (και να το υποστηρίξει!!) για αλλαγή του φορέα υλοποίησης από Δήμος Κεντρικής σε Δήμος Νότιας Κέρκυρας.
Η καθυστέρηση μπορεί να οδηγήσει στη ματαίωση του έργου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
 
Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ!!
Ενώ για άλλη μια φορά είχαμε διαβεβαιώσεις ότι το θέμα του γηπέδου θα συζητηθεί στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος κύριος Λέσσης επέλεξε να αναφέρει το θέμα στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου επιγραμματικά και μαζί με ακόμα αρκετά θέματα. Ο στόχος ήταν απλός! Σε αυτό το κομμάτι της συνεδρίασης δεν μπορεί κανείς να πάρει το λόγο!!!
Αυτά που ανέφερε στα 10 δευτερόλεπτα που αφιέρωσε για το ήδη χρηματοδοτημένο έργο ήταν ότι δεν μπορεί να το δημοπρατήσει διότι ανήκει σε άλλο Δήμο και ότι η κυρία Υδραίου ό,τι ισχυρίζεται, το ισχυρίζεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.
Ο κύριος Λέσσης έντεχνα απέφυγε να αναφερθεί στην ουσιαστική λύση του προβλήματος, την οποία έχουν υποδείξει όλοι οι αρμόδιοι (βουλευτές, δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ) και την οποία γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα καθώς την έχει επιλέξει για μια σειρά παρόμοιων θεμάτων!!
Η λύση φυσικά δεν είναι άλλη από την αποστολή αίτησης του δήμου Νότιας Κέρκυρας, προς το Υπουργείο Εσωτερικών, για τροποποίηση της απόφασης του έργου ώστε ο αρμόδιος φορέας υλοποίησης να είναι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας και όχι ο δήμος Κεντρικής Κέρκυρας.
Όσες φορές κι αν αποκρύψουν την αλήθεια θα είμαστε εδώ να τους υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολίτες που αγωνιούν και αγωνίζονται υπερασπιζόμενοι το δίκαιο και το κοινό συμφέρον!!
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.