• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Πάνω από 100 οχήματα στον Μέγα Χορό - παραλία εναπόθεσης αυγών Καρέτα-Καρέτα

August 27, 2020 927
 
 

Πραγματικά δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της αναισθησίας κάποιων που δεν υπολογίζουν τίποτα, προκειμένου να κάνουν το κέφι τους.

Τελευταίο και χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η καταγγελία που έγινε για μία από τις καλύτερες παραλίες της Κέρκυρας, στην οποία απαγορεύεται να μπουν οχήματα, καθώς αποτελεί χώρο εναπόθεσης αυγών για τις χελώνες Καρέτα-Καρέτα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή, το Σάββατο το βράδυ στον χώρο αυτό διοργανώθηκε party, με αποτέλεσμα δεκάδες οχήματα, μηχανές, Ι.Χ και 4 Χ 4 να κατέβουν στην άμμο, παρά τις απαγορευτικές μπάρες που υπήρχαν.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Όπως αναφέρει ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία, το 90% των αυγών να εκτιμάται πως έχει καταστραφεί.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει: «Χθες βράδυ, από το σούρουπο και έως τις 10:00 σήμερα το πρωί στην Παραλία του Μέγα Χορού είχαν ΠΑΡΤΥ πολλά και διάφορα άτομα. Συνολικά μέτρησα περισσότερα απο 100 οχήματα, αμάξια, μηχανές, 4Χ4 να κατεβαίνουν εως κάτω και να ανεβαίνουν όλο το βράδυ ενώ πάνω στην κορυφή ήταν παρκαρισμένα αρκετά οχήματα όπου κατέβαιναν με νερά, αναψυκτικά κτλ με τα πόδια.

Δεν γνωρίζω αν έλαβαν μέτρα για τον Κορωνοϊό, δεν είναι θέμα της ανάρτησης μου, αν και λογικά δεν θα έπρεπε να επιτραπεί ένα τέτοιο πάρτυ.

Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ ΥΠΗΡΧΕ πινακίδα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ την ΕΙΣΟΔΟ σε ΟΛΑ τα ΟΧΗΜΑΤΑ μαζί με δύο ΜΠΑΡΕΣ στην είσοδο της Παραλίας, αυτα τα άτομα τις ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ώστε να μποροέσουν να μεταφερουν κόσμο και εξοπλισμό στο τέλος της παραλίας!

Το αποτέλεσμα είναι ΟΛΗ η παραλία να έχει γίνει ένα ατελείωτο οργωμένο χωράφι!

Σίγουρα το 90% των εναποθέσεων ΑΥΓΩΝ απο ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ έχει καταστραφεί!

Δυστυχώς κάποιοι για να παρτάρουν απλά 10-12 ώρες με άνεση κατέστρεψαν όλες τις εναποθέσεις σε μία απο τις 2 κύριες παραλίες εναπόθεσης αυγών καρέτας-καρέτας»

 

Τελικά δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον τόπο.

Δυστυχώς κάποιοι νεο-κερκυραίοι ζουν στον κόσμο τους. Ζουν δίχως παιδεία και δίχως σεβασμό προς τους ίδιους αλλά και προς τον ίδιο τον τόπο τους.

Χθες βράδυ, από το σούρουπο και έως τις 10:00 σήμερα το πρωί στην Παραλία του Μέγου Χορού είχαν ΠΑΡΤΥ πολλά και διάφορα άτομα. Συνολικά μέτρησα περισσότερα απο 100 οχήματα, αμάξια, μηχανές, 4Χ4 να κατεβαίνουν εως κάτω και να ανεβαίνουν όλο το βράδυ ενώ πάνω στην κορυφή ήταν παρκαρισμένα αρ...

See More
300
165
557

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search