• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Παράσταση διαμαρτυρίας κατοίκων του Αγίου Νικολάου στο Δημοτικό Συμβούλιο - Οι δεσμεύσεις του Δημάρχου

September 01, 2020 628
 
 
Μαζική και μαχητική διαμαρτυρία των κατοίκων του Αγίου Νικολάου. Εκπρόσωποι φορέων και δεκάδες κάτοικοι αυγκεντρώθηκαν έξω την αίθουσα του Γυμνασίου Λευκίμμης, όπου συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας για το θέμα του αθλητικού σταδίου Αγίου Νικολάου.
 
Δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Σύμφωνα με ανάρτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου "Ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κος Λέσσης παρόντων του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του αντιδημάρχου αθλητισμού Κου Κουρτέση Νικολάου φιλονικεί και υβρίζει (είσαι κομπλεξικός, είσαι χυδαίος, ούτε να σε φτύσω δεν αξίζεις, είσαι φασίστας) εκπρόσωπο του Πολιτιστικού συλλόγου ο ποίος εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο τη διαμαρτυρία του για την αδιαφορία την οποία έχει δείξει ο δήμαρχος για την υπόθεση του αθλητικού σταδίου του Αγίου Νικολάου"
Ωστόσο ο Δήμαρχος Κ. Λέσσης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών για αλλαγή φορέα υλοποίησης του έργου από Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας σε Δήμο Νότιας Κέρκυρας. Και κάθε ενέργεια, έτσι ώστε το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100€ έργο να υλοποιηθεί.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και κατά τη συζήτηση για το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο έργο με τίτλο "Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου" το οποίο κινδυνεύει να χαθεί, ο Δήμαρχος κ. Λέσσης δεσμεύτηκε ότι θα κάνει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών για αλλαγή φορέα υλοποίησης του έργου από Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας σε Δήμο Νότιας Κέρκυρας. Επίσης δεσμεύτηκε πως θα προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονται έτσι ώστε το εγκεκριμένο, ονοματοδοτημένο και χρηματοδοτημένο με 275.100€ έργο να υλοποιηθεί. Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο παραδέχτηκε πως το έργο είναι μείζονος σημασίας και πρέπει να γίνει το παν για να υλοποιηθεί! Ίδωμεν......

Η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Πολιτιστικού Αγίου Νικολάου

 

ΦΩΤΟ Πολιτιστικός Αγίου Νικολάου F/B

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search