• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επίσκεψη Στ. Γκίκα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων

September 07, 2020 638

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  

Επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργυράδων πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, παρουσία του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Πανόπουλου και του Διοικητή του Νομού, Νικολάου Κολοβού και του Διοικητή του Κλιμακίου, Γεωργίου Γιαννούλη, ενώ παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Σωκράτης Ανδριώτης.

Προεπισκόπηση εικόνας

Βασικό θέμα συζήτησης απετέλεσε η επικείμενη απομάκρυνση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αργυράδων από το παντελώς ακατάλληλο κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα. Κατά την συζήτηση έγινε γνωστό ότι με την σύμφωνη γνώμη του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δήμου Νότιας Κέρκυρας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, το Κλιμάκιο θα μεταφερθεί στο κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα το σχολείο Βραγκανιωτίτων.

Συζητώντας με τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Γκίκας διαβεβαίωσε πως θα είναι αρωγός στην προώθηση ζητημάτων που αφορούν στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα στελέχη του, ενώ ενημέρωσε και για τις εκκρεμότητες, των οποίων η επίλυση έχει ήδη δρομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στην μεταφορά του 1ου Περιφερειακού Σταθμού στο Κεντρικό Κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Στέφανος Γκίκας είπε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθεί το έργο της ανασκευής του Κεντρικού Κτιρίου. Μόλις τα έργα ολοκληρωθούν, ο 1ος Περιφερειακός Σταθμός θα μπορέσει να μεταφερθεί – επιτέλους – στο Κεντρικό Κτίριο.

Την επόμενη εβδομάδα ο κ. Γκίκας θα συναντηθεί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου θα εξεταστούν ζητήματα που του ετέθησαν.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search