• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Αντιπαράθεση για το τεχνικό πρόγραμμα στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας

September 08, 2020 438

 

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνεχιζόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας με κύριο θέμα τη στήριξη των εργαζομένων και επαγγελματιών που επλήγησαν από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας. Η απόφαση ήταν ομόφωνη σε πολιτικό επίπεδο ενώ την εξειδίκευση των μέτρων που θα λάβει ο Δήμος ανέλαβε διαπαραταξιακή επιτροπή. Την εισήγηση έκανε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Γκούσης ο οποίος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ είπε ότι στην διαπαραταξιακή επιτροπή θα εξεταστούν και οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου. Επειδή όμως εκτιμά ότι τα έσοδα του Δήμου δεν είναι αρκετά, υποστηρίζει ότι πρέπει να υποβληθεί αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών για έκτακτη ενίσχυση του Δήμου.

 
 

Με αντικείμενο τη διαφωνία του με την κατανομή των κονδυλίων στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, κάλεσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο επικεφαλής της Λαικής συσπείρωσης Νότιας Κέρκυρα Γιώργος Κουλούρης. Χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου έγινε εκτεταμένη αναμόρφωση του Τεχνικού προγράμματος διότι η Δημοτική αρχή ενέταξε τις χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα Φιλόδημος και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Η διαφωνία του κου Κουλούρη αφορά την κατανομή των κονδυλίων τα οποία θεωρεί ότι μοιράστηκαν άνισα μεταξύ των δημοτικών ενοτήτων. Παράλληλα ο κος Κουλούρης είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ότι στην περιοχή δίπλα σε μεγάλο ξενοδοχείο στον Άη Γιώργη Αργυράδων έχει δημιουργηθεί μια μικρή χωματερή από εναποθέσεις απορριμμάτων του ξενοδοχείου.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search