• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΛΑΣΥ) Νότιας Κέρκυρας για το γήπεδο του Αγίου Νικολάου

September 09, 2020 252

 

Επικρατεί μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους του Αγίου Νικολάου, σχετικά με την πορεία εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Αγίου Νικολάου». Οι κάτοικοι έχουν απευθυνθεί πολλές φορές στους αρμοδίους για την ανάγκη του να μη χαθεί αυτό το έργο και έχουν πραγματοποιήσει λαϊκές συνελεύσεις, παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νότιας Κέρκυρας κ.α.
Το έργο αυτό είναι εγκεκριμένο, ονοματισμένο και χρηματοδοτημένο με 275.100 € από το Υπουργείο Εσωτερικών, με φορέα υλοποίησης το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων και ημερομηνία λήξης 31/12/2020. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο, που αποτελεί δίκαιη απαίτηση των κατοίκων της περιοχής και μπορεί να δώσει διέξοδο στην άθληση της νεολαίας, και όχι μόνο.
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων είτε θα έπρεπε να υλοποιήσει ο ίδιος το έργο, είτε θα έπρεπε να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αλλάξει ο φορέας υλοποίησης και να το αναλάβει ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας, στον οποίο ανήκει διοικητικά η κοινότητα του Αγίου Νικολάου.
Τέτοια έργα θα πρέπει να μπαίνουν σε πρώτη προτεραιότητα, από τους Δήμους, καθώς βοηθάνε στον μεγάλο αγώνα που κάνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία για να φέρουν τη νεολαία κοντά στον αθλητισμό με τα θετικά αποτελέσματα που αυτό έχει. Δε φτάνει η απουσία οποιασδήποτε ενίσχυσης από τη μεριά του κράτους, η έλλειψη επαρκών και σύγχρονων χώρων άθλησης αποτελεί ένα επιπρόσθετο εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια.
Ερωτάται η Δημοτική Αρχή:

  1. Ποιες ενέργειες έχει κάνει μέχρι τώρα ώστε να μην χαθεί το έργο αυτό και να προχωρήσει η υλοποίηση τού;
  2. Ποιες ενέργειες προτίθεται να κάνει στο μέλλον σε αυτή την κατεύθυνση;
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search