• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Νότιας Κέρκυρας: Σχόλιο για την ... πίσω πλευρά του ξενοδοχείου «SANDY» (ΦΩΤΟ)

September 09, 2020 705
 
 

Σε σχόλιό της για την ... πίσω πλευρά του ξενοδοχείου «Sandy», η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νότιας Κέρκυρας αναφέρει τα εξής: 

 

«Θεωρήσαμε καθήκον μας να δημοσιοποιήσουμε και με φωτογραφικό υλικό το "θέαμα" που αντικρίσαμε στην ανατολική πλευρά του ξενοδοχείου "SANDY", στον Αγ. Γεώργιο Αργυράδων (30/8/2020). Το καταγγείλαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας (31/8/2020).

Οι εικόνες δεν είναι της ημέρας, της στιγμής, ούτε προσωρινές. Οι εικόνες είναι μόνιμες. Συνοδεύονται με έντονη δυσοσμία κατά περιόδους όπως μας κατήγγειλαν οι κάτοικοι της γύρω περιοχής. Τα πρώτα σπίτια απέχουν λιγότερο από 100 μέτρα. Προφανώς η επιχείρηση θάβει και οργανικά, γι’ αυτό και η δυσοσμία.

Έτσι εννοούν την ανάπτυξη οι μεγαλοεπιχειρηματίες, έτσι συμπεριφέρονται οι καπιταλιστές. Έτσι σέβονται το περιβάλλον, όπως σέβονται και τους εργαζομένους τους.

Τελικά, όλοι οι καπιταλιστές ένα μόνο πράγμα σέβονται και νοιάζονται: Το ταμείο της χρονιάς, τα κέρδη τους. Τα υπόλοιπα υποτάσσονται στο σκοπό τους κέρδους. "Από μπροστά μπέλα - μπέλα και από πίσω κατσιδέλα". Όσο το ανεχόμαστε θα μας βρωμίζουν αυτοί και το σάπιο σύστημά τους.

Για αυτό εμείς λέμε ότι πρέπει να τους ανατρέψουμε. Ο λαός μπορεί και χωρίς τα παράσιτα, τα αφεντικά. Για την ώρα το λόγο έχουν οι αρμόδιες αρχές. Εμείς δεν θα το ξεχάσουμε. Τώρα που τους πήραμε και σε αυτό χαμπάρι, δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα».

 

 
  
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search