• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας για το γήπεδο Αγίου Νικολάου

September 11, 2020 1111

Ο επιμένων νικά ή για να το πούμε με όρους συλλογικής δράσης : Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτώνται. Με άλλα λόγια οι κινητοποιήσεις των κατοίκων και των φορέων του Αγίου Νικολάου για το γήπεδο έφεραν αποτέλεσμα. Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία ορίζει ότι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών ν' αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου του αθλητικού σταδίου και αντί για το δήμο κεντρικής Κέρκυρας να οριστεί ο δήμος της Ν. Κέρκυρας. 

Το πρακτικό του Δήμου:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κέρκυρας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την αποστολή αιτήματος από το Δήμο Νότιας Κέρκυρας προς το Υπουργείο Εσωτερικών ζητώντας την αλλαγή φορέα υλοποίησης του Υποέργου 2 της υπ' αριθμόν Υπουργικής απόφασης 85796/03-12-2019 << Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Kοινότητας Αγίου Νικολάου, Δ.Ε Κορισσίων >> από Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων σε Δήμο Νότιας Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου:
 
ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
Χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία ορίζει ότι ο δήμος Ν. Κέρκυρας ζητά από το υπουργείο Εσωτερικών ν' αλλάξει ο φορέας υλοποίησης του έργου του αθλητικού σταδίου και αντί για το δήμο κεντρικής Κέρκυρας να οριστεί ο δήμος της Ν. Κέρκυρας.
 
Ευχαριστούμε θερμά τους δημοτικούς συμβούλους για την κατανόηση και συμπαράσταση που επέδειξαν στο αίτημα της ομάδας "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" του χωριού αλλά και των κατοίκων του.
Είναι μια αρχή και επειδή η καθεμιά αρχή είναι το "ήμισυ του παντός" έχουμε λόγους να αισιοδοξούμε, ... επιφυλασσόμενοι όμως και πάντα επαγρυπνώντας. Και σε καλύτερα.
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search