• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Στη δουλειά χωρίς συμβάσεις στέλνει ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων τους προσωρινά επιτυχόντες για την καθαριότητα των σχολείων

September 12, 2020 3810
 
 
 Η ανακοίνωση:
 
ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
 
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων συνεχίζει τις αυθαιρεσίες σε σχέση με την προκήρυξη για την πρόσληψη συμβασιούχων ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα των σχολείων. Αφού η δημοτική αρχή "πέταξε" με το "έτσι θέλω", εντελώς αυθαίρετα και με δόλιο τρόπο συναδέλφους με μεγάλη εμπειρία και πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στην καθαριότητα των σχολείων, σήμερα το πρωί (Παρασκευή 11/9/2020) και αντίθετα με ότι προβλέπει το ΦΕΚ της προκήρυξης (Αρ. Φύλλου 3485, 22 Αυγούστου 2020), έστειλε όσους είναι στους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων να καθαρίσουν τα σχολεία, χωρίς μάλιστα να έχουν υπογράψει καν σύμβαση!
 
Θυμίζουμε ότι το ΦΕΚ της προκήρυξης ορίζει ρητά ότι: "Το προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετάτην κατάρτιση των τελικών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων..." Θυμίζουμε επίσης ότι μέχρι αυτήν την ώρα (απόγευμα Παρασκευής 11/9/2020) συνεχίζεται η διαδικασία ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών πινάκων, η οποία άρχισε χθες!
Και αυτό το περιστατικό δείχνει την αυθαιρεσία, την προχειρότητα και την αδιαφορία δημοτικής αρχής και κυβέρνησης για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται ζητήματα που σχετίζονται με την δημόσια υγεία!
Το Σωματείο μας τους προειδοποιεί να μην τολμήσουν να αφήσουν ακάλυπτους τους συναδέλφους για το διάστημα που δούλεψαν χωρίς σύμβαση! Παράλληλα, συνεχίζουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (και νομικές), ώστε οι συνάδελφοι που η δημοτική αρχή τους "πέταξε" αυθαίρετα και με δική της υπαιτιότητα εκτός της διαδικασίας, να συμπεριληφθούν στους πίνακες επιτυχόντων.
Για άλλη μία φορά αναδεικνύεται η ανάγκη για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους, καθώς και για νέες προσλήψεις με μόνιμη σχέση εργασίας, με βάση τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες!
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search