• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κ. Λέσσης για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

September 14, 2020 124

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021, θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των δύο πρώτων βαθμίδων του τόπου μας να έχουν μια καλή αρχή και ένα δημιουργικό εκπαιδευτικό έτος.

 

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να επανεκκινήσουμε τις εκπαιδευτικές διαδικασίες της χώρας είναι πρωτόγνωρες για όλους. Έννοια μας δεν είναι μόνο η απόκτηση του ήθους και της γνώσης αλλά και η προστασία της υγείας, της δικιάς μας, των οικείων μας και των πιο ευάλωτων του κοινωνικού συνόλου.

 

Απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από όλους μας και υπομονή μέχρι να βρεθεί μια γενικότερη λύση, τέτοια που να επιτρέπει την λειτουργία των σχολείων μας όπως την ξέραμε γεμάτη από γιορτές, αθλητικά γεγονότα, εκδηλώσεις και βραβεύσεις.

 

Θέλω να είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι ετούτη η συνθήκη περιορισμού είναι προσωρινή, ότι τα σχολεία μας δεν θα χρειαστεί να διακόψουν την λειτουργία τους όπως πέρσι και ότι όλοι μας θα τηρήσουμε τις οδηγίες που αφορούν την υγιεινή στην καθημερινότητά μας και κατ’ επέκταση προστατεύουν την υγεία μας.

 

Η Δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός της εκπαιδευτικής λειτουργίας με τις δυνάμεις που διαθέτει και ελπίζουμε στην καλή συνεργασία όλων προκειμένου να υπερβούμε τα προβλήματα που προκύπτουν από την ιδιαιτερότητα των στιγμών.

 

 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας

 

Κώστας Λέσσης

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« September 2020 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search