• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Εκδήλωση με θέμα: “Διαχείριση απορριμμάτων στα μικρά και μεσαία ξενοδοχεία της Νότιας Κέρκυρας με στόχο τα μηδενικά απορρίμματα”

October 10, 2020 461
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, η διεύθυνση του ξενοδοχείου της ReNatour και το MEDfreeSUP διοργανώνουν την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 11:00  εκδήλωση με θέμα “Διαχείριση απορριμμάτων στα μικρά και μεσαία ξενοδοχεία της Νότιας Κέρκυρας με στόχο τα μηδενικά απορρίμματα”

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μοιραστούν και να συζητηθούν πρακτικές λύσεις και διαδικασίες για την μείωση των απορριμμάτων καθώς και βήματα που μπορούν να παρθούν άμεσα για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν. 

 

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στην ξενοδοχειακή μονάδα της ReNatour στον Μαραθιά, πληρότητας 65 ατόμων που παρέχει στο εστιατόριο της πλήρης διατροφή στους φιλοξενούμενους.  Η μονάδα αυτή έχει μειώσει δραστικά τον όγκο των απορριμμάτων που παράγει με μικρές αλλαγές στις διαδικασίες αγοράς, διαλογής και διάθεσης των υλικών που χρησιμοποιεί και απορρίπτει. 

 

Για τους ξενοδόχους της Νότιας Κέρκυρας αυτή η εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες που ήδη έχουν πάρει στην διαχείριση των απορριμμάτων τους και μέσω της συνεργασίας να πετύχουν την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search