• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

"Το χρονικό των βρυσών και των φλοτέρ" στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Αργυράδων

October 22, 2020 787
Σύλλογος Γονέων και κηδεμονων Νηπ/γειου & Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων
 
 
"Το χρονικό των βρυσών και των φλοτέρ"
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
 
Πολλά έχουν ειπωθεί και ακουστεί αυτές τις μέρες σχετικά με τις τουαλέτες του σχολείου μας, ήρθε η ώρα λοιπόν να ακούσετε όλη την ιστορία
Το ζήτημα είχε τεθεί από τον σύλλογο μας σε συνεννόηση με τον διευθυντή πριν το καλοκαίρι σε συνάντηση μας με τον τέως Αντιδήμαρχο παιδείας. Εν συνεχεία πριν το Αγιασμό ενημερώθηκε το Τοπικό Συμβούλιο για το ζήτημα.
Τρεις μέρες μετά τον Αγιασμό ενημερώθηκε ο νυν Αντιδήμαρχος Παιδείας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι επισκέφτηκαν το σχολείο μας για να δουν ιδίοις όμμασι τις ελλείψεις. Κατά τις επισκέψεις αυτές πρότειναν να επισκευαστούν οι τουαλέτες με χρήματα του σχολείου που αφορούν λειτουργικά έξοδα και να επιστραφούν αυτά από το Δήμο στο σχολείο.
 
Εδώ αρχίζει ο αγώνας ανεύρεσης υδραυλικού, ουτε ένας ούτε δυο αλλά τέσσερις διαφορετικοί υδραυλικοί έστηναν κάθε φορά τόσο τον διευθυντή όσο και τον σύλλογό μας, δυο για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους θα καθυστερούσαν και ένας μόνο ήρθε ο οποίος κλήθηκε από το τοπικό Συμβούλιο αλλά ήρθε άλλη ώρα από την προσυμφωνημένη με αποτέλεσμα να μην βρει τον διευθυντή ο οποίος έκανε μάθημα (δεν το έδιωξε κανείς!!!).
Καθώς λοιπόν τρέχαμε (κυριολεκτικά) να βρούμε υδραυλικό, σε τυχαία συζήτηση προσφέρθηκε ο κύριος Ιωάννης Γεωργούλης (ξενοδόχος στη Ν. Κέρκυρα στην περιοχή Μωραϊτίκων) να αναλάβει όλα τα έξοδα αγοράς και τοποθέτησης. Εσείς τι θα επιλέγατε;;;
Να περιμένετε πότε θα αξιωθούν όλοι όσοι μας έτρεχαν και μας έστηναν ή τον δωρητή;;;Η απάντηση είναι προφανής...
 
Ο σ'υλλογος μας ενημέρωσε την 1η Οκτωβρίου ότι σε λίγες μέρες θα έχουν φτιαχτεί όλα. Το "έργο" θα τελείωνε το προηγού μενο Σαββατοκύριακο αλλά δυστυχώς ο υδραυλικός που ανέλαβε την τοποθέτηση για πολυ σοβαρους οικογενειακούς λόγους (υγειας) δεν τα κατάφερε. Σήμερα έξι μέρες μετά από το καθορισμένη ημερομηνία φτιάχτηκαν όλα, και οι παιδικες και των δασκάλων.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κυριο Ιωάννη Γεωργουλη για την προσφορά του καθώς και τον υδραυλικό Παυλο Σγουρο για την αφιλοκερδη τοποθέτηση ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση μας. Επίσης θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν υπήρξε καμία πρόθεση ακύρωσης των ενεργειών των υπευθύνων του Δήμου αλλά η προσφορά του κυρίου Γεωργούλη θα έλυνε τα χέρια όλων από άποψη χρόνου και διαδικασιών, άλλωστε αναμένουμε από μέρους τους την επισκευή των κουφωμάτων και ειμάστε σε επαφη.
 
Αξιζει να σημειωθεί ότι οι βρύσες που τοποθετήθηκαν είναι ίσως και οι καλύτερες σε όλο το νόμο ποιοτικά και πρακτικά (χρήση με ποδοβαλβιδα). Ο σύλλογος σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει για να δημιουργεί προστριβές και διχόνοια στην τοπική κοινωνία. Όσοι έχουν την πρόθεση να βοηθήσουν με τον οποιοδήποτε τρόπο (γιορτές, εκδηλώσεις) είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και θα ηταν χαρά μας. Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο συλλογος μας δεν έχει καμία πολιτικη ταμπέλα παρα μόνο την αγάπη του για τα παιδιά. Όσο για όσους γράφουν δημοσίως ανακρίβειες για εμάς ή τους λειτουργους του σχολείου μας και είναι καχύποπτοι, ένα έχουμε να τους πουμε: αν δεν ξέρεις, ρώτα και αν ρωτήσεις, πίστεψε (δεν θα σας πουμε ψεματάκια)!!!!!
 
Με εκτίμηση το Δ. Σ
 
 
 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search