• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Φόρεσε τα γιορτινά του ο Άγιος Νικόλαος Κορισσίων

December 17, 2020 446
 
 

Φόρεσε τα γιορτινά του ο Άγιος Νικόλαος στη Νότια Κέρκυρα. Δραστήριοι πάντα οι άνθρωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου προσπαθούν για το καλύτερο, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω πανδημίας. Απλό και λιτό το δένρο και ο στολισμός που όμως διαμορφώνει ένα γιορτινό κλίμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: σπίτι και υπαίθριες δραστηριότητες

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου:
 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Εν όψη των γιορτών των Χριστουγέννων οι κάτοικοι του χωριού, παρόλο που δεν κυκλοφορούν έξω ελεύθερα λόγω πανδημίας, στόλισαν το σπίτι τους με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.
Το στολισμό ήλθε να συμπληρώσει και η κοινότητα Αγίου Νικολάου, η οποία σε συνεργασία με το δήμο της Ν. Κέρκυρας στόλισε ανάλογα τον κεντρικό δρόμο του χωριού.
Αυτονόητα πράγματα εκ μέρους του δήμου και της κοινότητας, τα οποία παρόλο που δε "καλύπτουν" πλήρως τον κόσμο με τα τόσα προβλήματα και ελλείψεις που έχει η καθημερινότητά του, εντούτοις τα θέλει.
Εμείς δε θέλουμε να φανούμε γκρινιάρηδες, θα πούμε όμως πως ωραία τα αυτονόητα, αυτά που γίνονται και αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμα, τα οποία βεβαίως βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Μακάρι όμως να προχωρήσουμε και σε εκείνα που είναι πιο πέρα από τα αυτονόητα και τα οποία καθορίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο (γήπεδο, δρόμοι, παιδική χαρά του χωριού κλπ).
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και εσωτερικός χώρος
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search