• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ο Πεζοπορικός Σύλλογος Μαραθιά εκφράζει την αντίθεσή του για τη χωματερή στα Λεύτερα Αργυράδων

December 22, 2020 551

Ο δραστήριος Πεζοπορικός Σύλλογος Μαραθιά εκφράζει την αντίθεσή του για τη χωματερή  στα Λεύτερα Αργυράδων 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και τις φήμες που κυκλοφορούν για τη δημιουργία χωματερής στην περιοχή της τέως κοινότητας Αργυράδων ελπίζουμε να μην πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο σημείο καθότι βρίσκεται δίπλα από το κεντρικό σταυροδρόμι που μέσω αυτού επικοινωνείς  με Αργυράδες -Μαραθιά-Αι Γιώργη.

Όλοι οι τουρίστες που θα αποφασίσουν να κάνουν ποδηλασία-περπάτημα-τρέξιμο θα περάσουν από αυτό το σημείο και θα είναι κρίμα να αντικρίσουν σκουπίδια .Τα ερημοκκλήσια του Παλιανικόλα- Παναγιάς δυο σημεία αναφοράς της ευρύτερης περιοχής με μεγάλη επισκεψιμότητα απέχουν ελάχιστα από το εν λόγω σημείο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Επίσης ο κάμπος των Αργυράδων είναι από τα λίγα σημεία στο νησί μας με επαρκή σηματοδότηση και έχουν σχεδιαστεί πινακίδες σχετικές με ζώα-πουλιά-ερπετά και οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν τι άγρια ζωή υπάρχει στον τόπο μας.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να τον διαφημίσουμε αναδεικνύοντας τα αξιοθέατα του που σε συνδυασμό με τον απέραντο ελαιώνα και τις πανέμορφες παραλίες, που τον κάνουν μοναδικό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "Αργυράδες Argirades Ερημοκλή Παναγίας Ruins Mar Γεώργιος St. George"

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "Γεώργιος George N Argirades Αργυράδες"

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search