• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νότιας Κέρκυρας

December 23, 2020 125

 

Τον περασμένο Ιούλη επισκεφθήκαμε το Κέντρο Υγείας Λευκίμμης. Ανάλογες επισκέψεις έγιναν σε όλες τις δομές Υγείας του νησιού από τις αντίστοιχες ομάδες της Λαϊκής Συσπείρωσης (Βόρειας Κέρκυρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Ιονίων Νήσων).

Στόχος μας ήταν να δούμε την κατάσταση και να αναδείξουμε τα προβλήματα στις δομές υγείας της Κέρκυρας μπροστά και σε ένα πιθανό δεύτερο κύμα πανδημίας, όπως έλεγαν οι επιστήμονες.

Καταγγείλαμε τότε τις τεράστιες ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, τις μετακινήσεις γιατρών στο λιμάνι, αλλά και την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης.

Χθες διαβάζαμε ότι το «ανακάλυψε» και ο κ. Αυλωνίτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και εγκαλούσε την κυβέρνηση της ΝΔ. Ενοχλήθηκε ο κ. Γκίκας (βουλευτής της ΝΔ) και του απάντησε «…ότι έτσι το παραλάβαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Έχει δίκιο ο κ Γκίκας. Η κυβέρνηση της ΝΔ φροντίζει να το «διατηρεί» ώστε να το παραδώσουν στον επόμενο όπως ακριβώς το παρέλαβαν.

Άλλωστε και ο ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο έκανε. Το διατήρησε όπως το παρέλαβε το 2015, από την κυβέρνηση της ΝΔ και της το παρέδωσε το 2019 ΙΔΙΟ.

Παραλαβή – παράδοση. Όπως στο Ναυτικό κ. Γκίκα.

Ο λαός της Νότιας Κέρκυρας ας τους παραδώσει την «αγάπη» του, μέρες που είναι.

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search