• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Οργή και αγανάκτηση στον Άγιο Νικόλαο για τις λακούβες - παγίδες θανάτου

December 28, 2020 415
 
Οργή και αγανάκτηση στον Άγιο Νικόλαο για την ΔΕΥΑΚ και τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρα για τις λακούβες - παγίδες θανάτου σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου επισημαίνει μεταξύ άλλων σχετικά με έργο ύδρευσης: 
"Δυστυχώς όμως η ΔΕΥΑ αν και ήταν και παραμένει υπεύθυνη για το έργο, άφησε ανοικτές τις 5-6 αυτές λακκούβες με κίνδυνο ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες που δεν είναι ευδιάκριτες, να συμβεί κάποιο ατύχημα από διερχόμενα τροχοφόρα οχήματα.
Μεγάλη βέβαια και η ευθύνη του δήμου της Ν. Κέρκυρας που επί πέντε (5) μήνες τώρα και δεν πιέζει και δεν απαιτεί από την αρμόδια ΔΕΥΑ να αναλάβει τις ευθύνες της και να επισκευάσει τα συγκεκριμένα σημεία αλλά και δε παρεμβαίνει ο ίδιος να διορθώσει το πρόβλημα."
Αναλυτικά η αανκοίνωση:
 
ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΙ Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ.
 
Όταν στα μέσα του Ιουλίου του 2020 διαπιστώθηκε ότι ο οικισμός ΝΟΤΟΣ του Αγ. Νικολάου δεν είχε νερό άρδευσης (χρήσης), η αρμόδια υπηρεσία ΔΕΥΑ Κέρκυρας σε μήκος περίπου 100 μέτρων στο κεντρικό επαρχιακό οδικό δίκτυο του χωριού, έσκαψε μεγάλες και βαθιές λακκούβες προκειμένου να αποφράξει τον αγωγό νερού από συμπιεσμένα άλατα.
Η προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής και χρειάστηκε να τοποθετηθεί νέος αγωγός από νέα διαδρομή.
Δυστυχώς όμως η ΔΕΥΑ αν και ήταν και παραμένει υπεύθυνη για το έργο, άφησε ανοικτές τις 5-6 αυτές λακκούβες με κίνδυνο ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες που δεν είναι ευδιάκριτες, να συμβεί κάποιο ατύχημα από διερχόμενα τροχοφόρα οχήματα.
Μεγάλη βέβαια και η ευθύνη του δήμου της Ν. Κέρκυρας που επί πέντε (5) μήνες τώρα και δεν πιέζει και δεν απαιτεί από την αρμόδια ΔΕΥΑ να αναλάβει τις ευθύνες της και να επισκευάσει τα συγκεκριμένα σημεία αλλά και δε παρεμβαίνει ο ίδιος να διορθώσει το πρόβλημα.
Οι κάτοικοι του χωριού βλέποντας το πρόβλημα άλυτο για μεγάλο χρονικό διάστημα και φοβούμενοι για κάποιο ατύχημα, έχουν τοποθετήσει στις λακκούβες αυτές καλάμια, ώστε να τις καταστήσουν στους εποχούμενους οδηγούς πιο ευδιάκριτες.
Είναι όμως αυτή η σωστή λύση;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search