• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Ανεξέλεγκτες χωματερές στον Άγιο Νικόλαο Ν. Κέρκυρας

January 30, 2021 519

 

Ανεξέλεγκτες χωματερές στον Άγιο Νικόλαο Ν. Κέρκυρας που μετατρέπουν το χωριό σε μια τεράστια χωματερή, όπως καταγγέλλει το Ανεξάρτητο Κίνημα Προόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το χωριό μας, όπως αποδεικνύεται, έχει γίνει μια τεράστια χωματερή (σκουπίδια, βοθρολυμματα), η οποία σίγουρα θα έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο για το φυσικό περιβάλλον, όσο και για τον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής μας. Μία βόλτα στον Θράκο, στα Κοντρακια και στην Κουραμια θα μας πείσει όλους μας για τη σοβαρότητα του θέματος. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του...

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Σύμφωνα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο : Το θέμα αυτών των μικρών εστιών σκουπιδιών το είχε φέρει στο κοινοτικό συμβούλιο ως θέμα συζήτησης η κοινοτική αντιπολίτευση ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και είχε ζητήσει να έλθει συνεργείο του δήμου να μαζέψει αυτά τα σκουπίδια. Δυστυχώς όμως δεν εισακουστήκαμε. Συνεργείο δεν ήλθε, ούτε απέδωσαν στις μικρές αυτές εστίες σκουπιδιών τη σημασία που δώσαμε εμείς.

Άθλια κατάσταση των αγροτικών δρόμων

Το Ανεξάρτητο Κίνημα Προόδου για μια ακόμα φορά αναφέρεται στην άθλια κατάσταση των αγροτικών δρόμων.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυτοί είναι μερικοί από τους αγροτικούς δρόμους του χωριού μας, οι οποίοι βρίσκονται σχεδόν όλον τον χρόνο σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να μην είναι προσβασιμοι από τους συγχωριανος μας. Θα έπρεπε όλοι οι αγροτικοί δρόμοι να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ώστε να μπορεί ο καθένας πιο εύκολα να αξιοποιήσει την περιουσία του,ιδιαίτερα τη χειμερινή περίοδο, όπου υπάρχει η συγκομιδή της ελιάς. Θα έπρεπε, επομένως, το τοπικό συμβούλιο του χωριού να είναι πιο ευαισθητοποιημενο για τέτοια θέματα....

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search