• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Θέμης Καββαδίας: "Δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον δήμαρχο - Απαξιώνονται οι φορείς και οι κάτοικοι"

February 05, 2021 623
Σε ανακοίνωσή του ο Θέμης Καββαδίας δημοτικός σύμβουλος Νότιας Κέρκυρας επισημαίνει:  "Χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δέχθηκα μια φραστική επίθεση από τον κύριο Δήμαρχο, με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς  - Όλοι αυτοί οι φορείς, όλοι αυτοί οι συνδημότες μας ακυρώνονται, απαξιώνονται" 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Χθες στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δέχθηκα μια φραστική επίθεση από τον κύριο Δήμαρχο, με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, διότι, κατά τους ισχυρισμούς του, εγώ είμαι αυτός που κατήγγειλα στην αρχαιολογία τις..."εργασίες" που κάνει για τον ΣΜΑ ο Δήμος στη θέση Λεύτερα Αργυράδων.
Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι μάλλον θεωρήθηκα ο εύκολος στόχος. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευθεί, η συγκεκριμένη ενέργεια του δημάρχου, έχοντας από τις 31/12/2020 στα χέρια του το ίδιο έγγραφο που είχε σταλεί, μεταξύ άλλων και στην αρχαιολογία. Ένα έγγραφο που μέρος του δημοσιοποιώ σήμερα, όχι μόνο γιατί πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ...ελέφαντας, αλλά για να αναδείξω το μέγεθος της απαξίωσης του αγώνα εκατοντάδων συνδημοτών μου. Οι οποίοι όχι απλά εκπροσωπούνται από τους 7 συλλόγους που αναφέρονται στην διαμαρτυρία-καταγγελία, αλλά εν μέσω πανδημίας έσπευσαν να βάλουν την προσωπική τους υπογραφή στο ψήφισμα μας, συγκεντρώνοντας σε ελάχιστες ημέρες 500 και πλέον υπογραφές.
Όλοι αυτοί οι φορείς, όλοι αυτοί οι συνδημότες μας ακυρώνονται, απαξιώνονται, γιατί κατά τον Δήμαρχο όλα έχουν γίνει από μένα, τον "ψεύτη και ανήθικο δημοτικό σύμβουλο" που
"βασίζει την πολιτική του ύπαρξη" στην δημιουργία ΣΜΑ, που ..."υπάρχει μόνο στο μυαλό του"!!! Ναι, καλα διαβάσατε. Μόνο εγώ άκουσα για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πρόταση του Δημάρχου για ΣΜΑ στα Λεύτερα. Είναι δηλαδη ξεκάθαρα ...αποκύημα της φαντασίας μου!!!
 
 
 
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Συντονιστική Επιτροπή Λεύτερα>> ΠΡΟΣ Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου Ενέργειας Ιωάννου Σχεδιαμού Ελλάδος Αποκεντρωμένης Ελλάδος- Τμήμα Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ Εδώ κύριος Δήμαρχος είδε ξεκάθαρα αποστολέας είναι <<ψεύτης ανήθικος Θέμης Καββαδίας>> Περιβάλλοντος Διεύθυνση Δασών Περιφέρειας!.Ν. Διεύθυνσι I.N. του Αργυράδες, 23.12.2020 Μετά επιτόπια παρέμβαση Δήμου Εδώ κύριος Δήμαρχος ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Δήμου Νότιας Κέρκυρας Σάββατο διάβασε ξεκάθαρα την καταγγελία αγροτεμάχια <<ψεύτη κτηματικής ανήθικου Καββαδία>> περί <<οικοδομικών εργασιών>> <<Λεύτερα> Δημάρχου Συμβούλιο υπογράφοντες σημείο παράνομη συμπεριφορά όλοιοι ΟΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ Εδώ κύριος Δήμαρχος είδε ξεκάθαρα ÃTIT υπογράφει <<ψεύτης και ανήθικος ΘέμηςΚαββαδίας>> ΙΔΡΥΣΕΩΣ 19212 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΥΙΑΔΩΝ ΛΔΩΝ ΑΡΓΥΡΑΔΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ"
Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search