• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Η διαμαρτυρία των Δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων - Οι θέσεις του προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ & του Συλλόγου Γονέων

February 17, 2021 86

 

Με κείμενό τους οι Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων εκφράζουν την ανησυχία και την ανασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας για την έξαρση των κρουσμάτων στο Γυμνάσιο Λύκειο Αργυράδων και ζητούν τη λήψη μέτρων. Και ενώ οι Δάσκαλοι έχουν κάθε δίκιο να απαιτούν μέτρα  ο ΕΟΔΥ λειτουργεί με ρυθμούς χελώνας εκ των υστέρων και χωρίς να φροντίζει να προλαμβάνει. Την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί κλιμάκιο τις Αργυράδες. Οι ευθύνες πολιτείας, τοπικών και περιφερειακών  αρχών είναι μεγάλες και δεν μπορούν να κρυφτούν! 

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Σύλλογο διδασκόντων και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ ζητά συγκεκριμένα μέτρα:

Η ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα είναι μεγάλη. Οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα!
Πρέπει ΤΩΡΑ να πηγαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε κάθε σχολείο που παρουσιάζεται κρούσμα για να γίνονται τεστ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Πρέπει ΤΩΡΑ να γίνουν δειγματοληπτικά τεστ από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στα σχολεία που δεν υπάρχουν κρούσματα για να προληφθεί η επιπλέον διασπορά.
Πρέπει ΤΩΡΑ να διπλασιαστεί ο στόλος των λεωφορείων για τις σχολικές μεταφορές.

 Αναλυτικά το κείμενο διαμαρτυρίας των Δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων 

 

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμονων Νηπ/γειου & Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων εκφράζει τη διαμαρτυρία του και διεκδικεί:
  · 
 
Ανακοίνωση:
Σήμερα οι περισσότεροι γονείς αποφάσισαμε να κρατήσουμε τα παιδιά μας σπ'ιτι. Ο κάθε γονιός έδρασε αυτοβούλως και με ατομική ευθύνη απέναντι στο σκηνικό που εξελίσσεται όσον αφορά τον χαοτικό covid 19. Το ίδιο θα γίνει και τις επόμενες μέρες μέχρις ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση και γίνει γνωστός ο ακριβης αριθμός των κρουσμάτων στην τοπική κοινότητα. Τα κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί και το διάστημα που πέρασε για να ληφθούν μέτρα και να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία ήταν αρκετά μεγάλο. Παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση και δεν γνωρίζουμε για την τυχόν περαιτέρω διασπορά του ιού. Επίσης τα rapid tests στο Γυμνάσιο και τις Λ. Τάξεις θα γίνουν την Παρασκευή. Οφείλουμε σαν γονείς να προστατέψουμε τα παιδιά μας αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους έφοσον η περιφέρεια και οι φορείς αντιδρούν με αντανακλαστικά χελώνας.
Με εκτίμηση,

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2021 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search