• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Καθυστερημένα τα rapid test στις Αργυράδες την Παρασκευή και για λίγους – Το «κόλπο» για να μην εμβολιαστείτε στην … Ηγουμενίτσα!

February 18, 2021 995

 

Την ώρα που τα κρούσματα κορονοϊού στις Αργυράδες και την ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κέρκυρας αυξάνονται σκορπώντας τον φόβο και την ανησυχία, κυβέρνηση και τοπικές αρχές κινούνται με ρυθμούς … χελώνας και χωρίς τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας. Λειτουργούν με το δόγμα της ατομικής ευθύνης αποποιούμενοι των ευθυνών τους και συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτική της αδιαφορίας.

Πρώτα από όλα γιατί ενώ έχουν εκδηλωθεί κρούσματα εδώ και τόσες μέρες στο Γυμνάσιο – ΛΤ Αργυράδων, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα έρθει αύριο Παρασκευή 09:00 με 14'00 οποίος επιθυμεί θα μπορεί να κάνει τεστ δωρεάν (ΑΜΚΑ – Αστυνομική ταυτότητα).

Φτάνει όμως ένα κλιμάκιο την ώρα που επιβάλλονται να γίνουν μαζικά τεστ και μάλιστα σε όλες τις σχολικές μονάδες της ευρύτερης περοχές, όπως ζητά δίκαια και επιτακτικά η εκπαιδευτική κοινότητα και οι γονείς;

Είναι δυνατόν μέχρι τώρα για ένα τόσο σοβαρό θέμα να μην έχουν ενημερωθεί πλήρως και εγγράφως οι Διευθυντές, οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι Σύλλογοι Γονέων;

Εμβολιασμός σε Άγιο Μάρκο και Ηγουμενίτσα!

Το αλαλούμ συνεχίζεται και με τους εμβολιασμούς στη Νότια Κέρκυρα που οι κάτοικοί της πρέπει να μεταφερθούν στον Άγιο Μάρκο και την Ηγουμενίτσα! Φαίνεται ότι η κυβέρνηση θεωρεί τους κατοίκους της Νότιας Κέρκυρας πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ανθρώπους ενός … κατώτερου Θεού και για αυτό δε φρόντισε να λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο στη Νότια Κέρκυρα των 16.000 κατοίκων!

Το αποτέλεσμα είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας να είναι αναγκασμένοι να κάνουν μια διαδρομή 50 και 60 χιλιομέτρων για να πάνε στον Άγιο Μάρκο ή ολόκληρο ταξίδι με πλοίο για την Ηγουμενίτσα!

Η κυβέρνηση αντί να στελεχώσει τα Κέντρα Υγείας με το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων, προχωράει με μπαλώματα και πρόχειρες λύσεις!  Στην Κέρκυρα υπάρχουν μόνο δύο εμβολιαστικά κέντρα, και τα δύο στην πόλη (ΓΚΝ & ΤΟΜΥ), με αποτέλεσμα οι υπερήλικες που βρίσκονται στις πρώτες ομάδες εμβολιασμού να αναγκάζονται να  κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να εμβολιαστούν.

Μικρή, ίσως, και σε σύγκριση με όλα όσα σοβαρά συμβαίνουν, σημασία έχει, αλλά το «κόλπο» για μη βρεθεί για εμβόλιο κάποιος στην Ηγουμενίτσα είναι να μη δηλώσει τον ΤΚ της Λευκίμμης, αλλά της Κέρκυρας. Αυτό τουλάχιστον ισχυριζόταν άνθρωπος που έχει σαφή γνώση των πραγμάτων… Αλήθεια ή ψέματα θα το διαπιστώσει όποιος δοκιμάσει …

 

 

 

 

 

 

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search