• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

"Η γαϊδουριά μιας μερίδας από λαμόγια καλύπτει το δικό μας φιλότιμο" - Τέλος με παράπονα η πράσινη γωνιά της Λευκίμμης!

February 24, 2021 534

 

Τέλος για τη Γωνιά Ανακύκλωσης της Λευκίμμης, που λειτουργούσε κυρίως με την εθελοντική προσπάθεια δυο ανθρώπων, της Σοφίας Φοίφα και του Στέφανου Κουλούρη.

Ανακοίνωσαν μέσω FB το κλείσιμo της Γωνιάς, χωρίς να κρύβουν την πικρία τους για τη συμπεριφορά ορισμένων πολιτών αλλά και την έλλειψη βοήθειας από τον Δήμο.  

Η ανακύκλωση κλείνει. Μετά από αυτή την κατάσταση που βλέπετε στην φωτογραφία και η οποία είναι καθημερινό φαινόμενο αποφασίσαμε ότι δεν αξίζει να την κρατήσουμε άλλο ανοιχτή. Λυπόμαστε για τους υποστηρικτές της ανακύκλωσης αλλά μια μερίδα από γαϊδούρια και αλήτες που έχουν τελείως έλλειψη σεβασμού δεν σέβονται το γεγονός ότι είναι ανακύκλωση που υποστηρίζεται από (δύο μόνο εθελοντές και αυτή τη στιγμή από έναν) και το κάνουν χωματερή απ' έξω. Αλλά η αλητεία τους είναι τεράστια. Και σίγουρα δεν θα είναι κάτι καλύτερο από στάβλος το σπίτι τους. Σε κάθε ανακύκλωση στον βορρά και στην κεντρική Κέρκυρα υπάρχουν πολλοί εθελοντές και σε πολλές περιπτώσεις έχουν βοήθεια από τον Δήμο. Εμείς παλεύαμε δύο εδώ και δυόμισι χρόνια και τώρα ένας αλλά τελικά η γαϊδουριά μιας μερίδας από λαμόγια και αλήτες καλύπτει το δικό μας φιλότιμο

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search