• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Διαμαρτύρονται στον Άγιο Νικόλαο Ν. Κέρκυρας για την παιδική χαρά!

February 24, 2021 484

 

Διαμαρτύρονται και εκφράζουν τα παράπονά τους οι κάτοικοι και οι φορείς του Αγίου Νικολάου, κυρίως, προς τη δημοτική αρχή για την παιδική χαρά του χωριού που είναι σε άθλια κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά που ουσιαστικά δεν μπορούν να παίξουν.

Στο θέμα είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα.

Αναγκαία η κατασκευή παιδικής χαράς στον Άγιο Νικόλαο Ν. Κέρκυρας (Πατήστε ΕΔΩ)

Πολλά παράπονα και καταγγελίες από τον Άγιο Νικόλαο για τη δημοτική αρχή της Νότιας Κέρκυρας. (Πατήστε ΕΔΩ)

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω τοποθετήσεις:

Ανεξάρτητο Κίνημα Προόδου

«Επανερχόμαστε στο θέμα της παιδικής χαράς του χωριού μας για μια ακόμα φορά. Περιμένουμε απάντηση από τη δημοτική σύμβουλο του χωριού μας και από το τοπικό συμβούλιο, να μας εξηγήσουν τους λόγους που την ώρα που προχωράει η υλοποίηση παιδικών χαρών άλλων χωριών, η δική μας παιδική χαρά που φιλοξενεί δεκάδες παιδιά παραμένει στάσιμη και παρατημένη. Καταγγέλλουμε την ολιγωρία των αρμοδίων και καλούμε τους νέους γονείς της κοινότητας να προβληματιστούν. Θα επανερχόμαστε συνέχεια στο θέμα μέχρι να πάρουμε μια πειστική απάντηση».

Πολιτιστικός Αγ. Νικολάου

 «Ο δήμαρχος έχει παραλάβει μέχρι τώρα δυο έγγραφά του πολιτιστικού συλλόγου σχετικά με την παιδική χαρά. Με "δημοκρατικές διαδικασίες" και "σύννομα" δεν έχει απαντήσει σε κανένα από αυτά, αναφορικά αν δικαιούμαστε ή όχι πιστοποιημένη παιδική χαρά ή απλά εμπλουτισμό και αντικατάσταση παιχνιδιών.

Ο δήμαρχος δεν τηρεί τις δημοκρατικές διαδικασίες ως προς την ενημέρωση με εμάς. Δεν είναι ειλικρινής, μιλά με κρυφά χαρτιά και δεν πείθει τους συνομιλητές του. Δε φανερώνει τα σχέδια του, τις προθέσεις του, τις επιλογές του. Πολύ περισσότερο δεν επιχειρηματολογεί και δε τεκμηριώνει τις απόψεις του για όλα τα παραπάνω. Αυτή η έλλειψη δεν κτίζει καλή τη σχέση δημάρχου- πολίτη.

Μάλλον θεωρεί ότι είμαστε υποδεέστεροι του νοητικά.

Κάνει λάθος!»

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search