• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Επίσκεψη Στ. Γκίκα στο Εμβολιαστικό Κέντρο Ν. Κέρκυρας και στο Δημαρχείο Ν. Κέρκυρας

April 01, 2021 383

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επίσκεψη στο νέο Εμβολιαστικό Κέντρο της Νότιας Κέρκυρας και συνάντηση με τον Δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Κώστα Λέσση, πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας.

Με αφορμή την σημερινή πρώτη ημέρα λειτουργίας του Εμβολιαστικού Κέντρου στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, ο Στέφανος Γκίκας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιατρούς και τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας για την λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου.

Στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Γκίκας ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας για την συμπερίληψη του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης στις εμβολιαστικές γραμμές της Π.Ε. Κέρκυρας, ενώ τόνισε την σημαντική συμβολή του Δημάρχου, Κώστα Λέσση και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, ιατρού Γιώργου Σαγιά, στην λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου. Πρόκειται για εμβολιαστική γραμμή AstraZeneca δυναμικότητας 60 εμβολίων την ημέρα. Ο Βουλευτής έδωσε έμφαση στο γεγονός, ότι η λειτουργία αυτού του Εμβολιαστικού Κέντρου διευκολύνει σημαντικά τους πολίτες της Νότιας Κέρκυρας.

Εν συνεχεία ο Στέφανος Γκίκας πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Νότιας Κέρκυρας όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο, Κώστα Λέσση, για μία σειρά ζητημάτων που αφορούν στην Νότια Κέρκυρα. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος, Σωκράτης Ανδριώτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Καββαδίας.

Ο Δήμαρχος επικεντρώθηκε στην ανάγκη επισκευής – συντήρησης τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου της Νότιας Κέρκυρας, στην συντήρηση και διάνοιξη αγροτικής οδοποιίας, στην εκκρεμούσα απομάκρυνση των δεμάτων από το πρώην ΧΥΤΥ Λευκίμμης και στο πρόβλημα στελέχωσης του Δήμου.

Ο Στέφανος Γκίκας ανέφερε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εσωτερικών για την εξασφάλιση πίστωσης για τη δημοτική οδοποιία, ενώ τα συναρμόδια Υπουργεία Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης πρόκειται στο αμέσως επόμενο διάστημα να δρομολογήσουν την απομάκρυνση των δεμάτων από πρώην ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Τέλος, σε ότι αφορά στη στελέχωση του Δήμου, ο κ. Γκίκας ανέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών αναμένει την τελική έγκριση του οργανογράμματος του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, ώστε να προχωρήσουν οι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Προεπισκόπηση εικόνας

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search