Print this page

Μπράβο στο ΤΣ Αργυράδων – Αντιδράσεις για τοπική και περιφερειακή αρχή!

April 06, 2021 597

 

Το ΤΣ Αργυράδων με πενιχρά μέσα και χωρίς οικονομικούς πόρους δείχνει ενδιαφέρον για την ευρύτερη Δημοτική Κοινότητα Αργυράδων και προσπαθεί να κάνει ό, τι είναι δυνατό για να λύσει προβλήματα. Αυτές τις μέρες φρόντισε για τη συντήρηση στα παγκάκια και αλλαγή στα σχοινιά στην παιδική χαρά του Άη Γιώργη.

Και αυτές οι προσπάθειες αναγνωρίζονται από τους περισσότερους με πολύ θετικά σχόλια. Ενδεικτικά αναφέρουμε ορισμένα από τα social media:

Μπράβο πρόεδρε… Αν και με πόλεμο και με λίγα όπλα στα χέρια σου αυτές οι μικρές αλλαγές αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα του κόσμου.. Συνέχισε την καλή δουλειά.. Πάντα θα υπάρχουν λόγια αλλά εσύ κάνε αυτό που κάνεις και όλοι στο τέλος κρινόμαστε.

Μπράβο, πολύ ωραίο το αποτέλεσμα, τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε... Καλή δύναμη!!!

Μπράβο σου αξιέπαινη προσπάθεια. Το θέμα είναι να στο αναγνωρίσουν και αυτοί που πάνε τα παιδιά τους εκεί.

Αντιδράσεις για τη δημοτική και περιφερειακή αρχή

Ωστόσο η πλειονότητα των δημοτών στην ευρύτερη Κοινότητα Αργυράδων πνέει μένεα κατά της δημοτικής και περιφερειακής αρχής. Πολλά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες για τον παραγκωνισμό των Αργυράδων. Θεωρού ότι οι Αργυράδες έχει πέσει στη «Β΄Εθνική» του Δήμου Νότιας Κέρκυρας μαζί με άλλα χωριά και ότι δίνονται ψίχουλα από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Πέρυσι, μάλιστα, δε δόθηκαν ούτε τα ψίχουλα! Αυτή η υποτίμηση των Αργυράδων – και όχι μόνο- που φάνηκε και από την επιδίωξη για δημιουργιά χωματερης ΣΜΑ στα Λεύτερα έχει προκαλέσει μεγάλη πίκρα με την πλειονότητα των κατοίκων να θεωρεί ότι ορισμένα χωριά  που έχουν παράγοντες με «αξιώματα» και δύναμη κομματική στον Δήμο και στην Περιφέρεια μπορούν να έχουν προνομιακή μεταχείριση και να σέρνουν τον χορό των εκατομμυρίων ευρώ την ώρα που για παράδειγμα το ΤΣ Αργυράδων προσπαθεί να καλύψει τρύπες με ψίχουλα. Ειδικότερα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων οι Αργυράδες δεν υπάρχουν στον χάρτη! Ντροπή!

Εμείς τι να πούμε; Όσο ο τοπικισμός και ο παραγοντισμός θα κυριαρχεί τόσο οι αδικίες και οι ανισότητες θα βαθαίνουν το χάσμα ανάμεσα στα χωριά…

Γιώργος Κ. Καββαδίας

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Agios Georgios Welcome"

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.