• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

Αλληλεγγύη στον Λαό της Παλαιστίνης - Όλοι -ες στην Ανουντσιάτα την Πέμπτη 20/5

May 17, 2021 2739

Κάλεσμα αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης με συμμετοχή σε συγκέντρωση συμπαράστασης την Πέμπτη 20/5 και ώρα 7μμ στην Ανουντσιάτα από την ΕΛΜΕ Κέρκυρας 

Αναλυτικά: Αλληλεγγύη στο Λαό της Παλαιστίνης

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας εκφράζει την αλληλεγγύη της στον λαό της Παλαιστίνης και καταδικάζει την κλιμάκωση της επίθεσης απέναντί του, από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, με αεροπορικές επιδρομές, χτυπήματα ενάντια σε δια-δηλωτές κ.ά. Αυτή η επίθεση γίνεται με την ανοχή των ΗΠΑ και της ΕΕ, που στηρίζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς και αποκλεισμούς, που δημιουργούν ασφυξία στον παλαιστινιακό λαό.

Μεγάλες ευθύνες έχει η κυβέρνηση της ΝΔ, αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αναβάθμισαν όλα αυτά τα χρόνια τη στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ και δεν υλοποίησαν την ομόφωνη απόφαση της Βουλής τον Δεκέμ-βρη του 2015, για αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Οι υποστηρικτές του Ισραήλ, όσοι συνεργάζονται μαζί του στην στρατιωτική και αποτελεσματικότερη άσκηση της δολοφονικής βίας του σε βάρος των Παλαιστινίων, όσοι του δίνουν το «δίκιο» της «αυτοάμυνας», όσοι καλούν «τα δύο μέρη σε αποκλιμάκωση της βίας», θάβουν με άλλο τρόπο τα απαράγραπτα και στοιχειώδη δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού. Να έχει το δικό του κράτος, να είναι κυρίαρχος στη γη του, να μπορεί να υπερασπιστεί την ύπαρξή του απέναντι στους καταπατητές του. Κι αυτοί είναι κύρια οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, που ξεκάθαρα στηρίζουν το Ισραήλ.

Να σταματήσει τώρα η ισραηλινή σφαγή και κατοχή. Συμπαραστεκόμαστε στον παλαιστινιακό λαό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την ισραηλινή βαρβαρότητα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΥΝΤΣΙΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 7 μ.μ., ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑ-ΚΟΥ ΛΑΟΥ

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search