• Αργυράδες - Κέρκυρας
  • Thursday , Feb 1 , 2018

Νότια Κέρκυρα

ΟΧΙ στη χωματερή στη θέση "Κοντράκια" Αγίου Νικολάου Ν. Κέρκυρας

June 01, 2021 481

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Αγ. Νικολάου με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην "αυθαίρετη χωματερή σκουπιδιών που δημιουργείται εδώ και καιρό στην τοποθεσία "ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ" στον Άγ. Νικόλαο.
Μια χωματερή σε χώρο που απέχει λιγότερο από 150 μέτρα από κατοικήσιμα σπίτια." Καλεί τον Δήμο να ευαισθητοποιηθεί και να φροντίσει επιτέλους να απομακρύνει τα σκουπίδια ή αν δεν είναι δυνατόν να κάνει επιχωμάτωση του συγκεκριμένου χώρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:·
ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ "ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Η φωτό δείχνει μια αυθαίρετη χωματερή σκουπιδιών που δημιουργείται εδώ και καιρό στην τοποθεσία "ΚΟΝΤΡΑΚΙΑ" στον Άγ. Νικόλαο.
Μια χωματερή σε χώρο που απέχει λιγότερο από 150 μέτρα από κατοικήσιμα σπίτια.
Μετά από πληροφορία που είχαμε αλλά και επιτόπια έρευνα του συλλόγου διαπιστώσαμε με λύπη μας ότι το φαινόμενο της ρίψης σκουπιδιών στο συγκεκριμένο χώρο συνεχίζεται.
Το λέμε αυτό διότι πριν από μήνες για το θέμα είχαμε αποφασίσει ομόφωνα στο κοινοτικό συμβούλιο να μας προσφέρει βοήθεια ο δήμος με μπουλντόζα και φορτηγό, ώστε τα σκουπίδια να απομακρυνθούν και να σταματήσει η άναρχη ρίψη τους. Η εικόνα όμως δείχνει ότι δεν έγινε καμιά παρέμβαση του δήμου.
Σήμερα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου του χωριού σε συνεργασία με την κοινότητα τοποθέτησαν πινακίδα για την αποτροπή της συνέχισης αυτού του κακού φαινομένου.
Ελπίζουμε ότι κάποιοι κάτοικοι του χωριού θα πειστούν επιτέλους να μεταφέρουν στο μέλλον τα σκουπίδια τους, ακόμα και τα βαριά κοντά σε κάδους, ώστε ο δήμος να μπορεί να κάνει αποκομιδή τους.
Επίσης ελπίζουμε ότι ο δήμος θα ευαισθητοποιηθεί και θα φροντίσει επιτέλους να τα απομακρύνει ή αν δεν είναι δυνατόν να κάνει επιχωμάτωση του συγκεκριμένου χώρου.

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Καββαδίας

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Argyrades - News

argyrades.gr

Σελίδες για τη ζωή, την ιστορία, τον πολιτισμό, στην Κέρκυρα. Με κριτική ματιά στην επικαιρότητα.

drepani.gr

Μια από τις ονομασίες με τις οποίες ήταν γνωστή η Κέρκυρα στην αρχαιότητα ήταν και η Δρεπάνη. Όνομα που χρησιμοποιήθηκε λόγω του σχήματός της. Η Δρεπάνη ταυτίζεται με το όπλο με το οποίο ο Κρόνος σκότωσε τον πατέρα του τον Ουρανό.

logo

© 2018 Your Company. All Rights Reserved. Designed By Your Company

Search